Taika Waititi

Taika Waititi majdnem elkészült a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatókönyvével, ami őrültre sikerült romantikus jegyekkel

Majdnem kész a negyedik Thor-film forgatókönyve.

A Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi nemrég interjút adott a BBC Newsnak, amiben számos kérdést érintettek Alex Stanger riporterrel. A sok téma között természetesen a Thor franchise negyedik része is szóba került. Bár túl sok információt nem tudtunk meg a negyedik részről, Waititi mindössze annyit mondott, majdnem teljesen kész a szkript.

Szerintem nagyon jó lesz. Több mint egy éve írjuk a forgatókönyvet… és igazából ezen a héten egy újabb vázlatot adtunk át.Taika Waititi

A filmrendező hozzáfűzte még, hogy a tőle megszokott őrültség ezúttal is helyet kap a filmben. Erre már korábban is utalt, amikor rajongókkal együtt nézték újra a Ragnarököt, hogy a folytatás elődjénél is bolondabb lesz. Akkor úgy fogalmazott, olyan érzés, mint ha egy tizenéves egymás mellé írta volna a kívánságait és ebből ők mindent beletesznek a filmbe. Ugyanakkor az őrültség mellett nagyon romantikusra is sikerült a film.

A Marvel Moziverzum berkein belül eddig nem igazán találkoztunk romantikus filmmel, így joggal merült fel a kérdés, hogy mi vezette ahhoz, hogy ilyen filmet forgasson. A válasz pedig magáért beszél:

Olyan dolgot akartam készíteni, amit eddig soha nem készítettem vagy amivel nem törődtem. Valami ilyet szerettem volna.

Waititi a napokban azt is elmondta, hogy párhuzamosan már egy másik univerzum alkotásán, az új Star Wars-film forgatókönyvén is dolgozik. Szóval nem unatkozik a Disney közkedvelt rendezője, aki valószínűleg kevés szünettel és egymás után fogja filmezni a Marvel Studios és a Lucasfilm alkotásait.

Taika Waititi
Total
5
Shares
Previous Article
The Witcher

Előzmény-minisorozatot kap a Vaják a Netflixen

Next Article
Tenet

UPDATE: A Warner Bros. bejelentette, hogy augusztus 26-án a világ 70 országában mutatják be Tenetet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!