Taika Waititi

Taika Waititi megerősítette, hogy már a Star Wars-film forgatókönyvén dolgozik

Krysty Wilson-Cairns társaságában már az új Star Wars-filmen dolgoznak.

A Skywalker kora után néhány évre le kell mondanunk a Star Wars-filmekről, hiszen a Disney törölte korábbi modelljét, hogy két évente trilógiához vagy nagyobb egységhez tartozó filmeket mutasson be, a köztes években pedig úgynevezett antológiafilmeket. Az idei évben és jövőre is be kell érnünk Disney+ sorozattal, hiszen a következő filmet csak 2022 decemberében fogják bemutatni.

A Lucasfilm még tavasszal megerősítette, hogy az egyik Star Wars-film rendezését Taika Waititi kapta, ám nem derült ki akkor, hogy mikor érkezik a rendezőtől a film. Nem lehetetlen, de nem valószínű, hogy az övé lesz a következő rész, hiszen a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt őrült tempóban kellene filmezni, és a folytatástrilógia fogadtatása miatt talán a stúdió nem megy bele abba a játékba, mindenképpen több időt szeretnének hagyni a munkálatokra.

Ennek ellenére a rendező minap megerősítette a BBC-nek adott interjúban, hogy már az új Star Wars-film forgatókönyvén ügyködnek Krysty Wilson-Cairns íróval, aki korábban az 1917 film történetén is dolgozott. Ezt a hírt nem sokkal azután jelentette be, hogy elkészültnek tekintette a Thor franchise negyedik részét, amit átadott a stúdió számára.

A Lucasfilm az augusztusi Star Wars Celebrationon szeretett volna bejelentést tenni, hogy mi lesz a következő film, ám a koronavírus-járvány miatt le kellett mondani az eseményt. Egyelőre két név jöhet számításba, Waititi és Rian Johnson, aki többször is elmondta, keményen dolgozik a szkripten és a háttérben folynak az egyeztetések a stúdióval. Mivel azonban Waititi elsődleges feladata most a Thor 4., egyre valószínűbb, hogy Johnson trilógiája zöld lámpát kap.

Total
3
Shares
Previous Article

Halo Infinte gameplay uralta az Xbox netxtgen játékshowját

Next Article
Avatar Star Wars

A Disney eltolta az Avatar folytatások és az új Star Wars epizódok bemutatóit

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!