Főoldal Filmek Rian Johnson még mindig dolgozik az új Star Wars-trilógián, de még nagyon hosszú út áll előtte
Filmek

Rian Johnson még mindig dolgozik az új Star Wars-trilógián, de még nagyon hosszú út áll előtte

Rian Johnson nem mondott le a következő Star Wars-filmekről.

739
Rian Johnson Mark Hamill Star Wars

Egy ismeretlen forrás arról számolt be, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson továbbra is dolgozik az új Star Wars-trilógián, amit még a VIII. rész bemutatója előtt jelentett be a Lucasfilm, és nem úgy tűnik, hogy prioritást élvezne a háromrészes filmtörténet. A stúdió más, inkább önálló új történetekre fókuszálhat a jövőben.

A Disney érában készült filmek közül Rian Johnson története a leginkább megosztó a rajongók körében, noha Az utolsó Jedik a kritikákat összesítő oldalán még mindig nagyon előkelő helyet foglal el (lásd. a Rotten Tomatoes oldalon még mindig 90% áll a cím mellett). Mára szitokszónak számít Johnson neve a messzi-messzi galaxisban, egyesek hallani sem akarnak a direktor visszatéréséről, és könnyen lehet, hogy a Lucasfilm is elhamarkodta a bejelentést. Konkrétumokat még mindig nem jelentettek be, mindig csak megerősíti a rendező, hogy dolgozik a projekten, de semmi konkrétumot nem árulnak el.

Az LRM Online értesülései szerint az új Star Wars-trilógia tervezése még mindig folyamatban van, a filmrendező keményen dolgozik a forgatókönyvön, és bár semmi konkrétumot nem árultak el a sztoriról, de a Star Wars: Skywalker kora után egészen biztosan teljesen új helyszíneket és karaktereket mutat be. A lap úgy tudja, hogy legközelebb Taika Waititi alkotására válthatunk jegyet, s majd csak azután kerül terítékre Johnson története.

A Disney három dátumot jelölt meg, amikor Star Wars-filmet fog bemutatni, 2022, 2024 és 2026. A pletykák szerint Waititi 2024-es premiert célozta meg, szóval Johnson története így legkorábban csak 2026-ban kerülhet a mozikba – feltéve, ha nem téved a forrás.

Star Wars: Az utolsó Jedik
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események