Star Wars: Az utolsó Jedik

J.J. Abrams vágói szerint Rian Johnson szándékosan Az ébredő Erő ellen dolgozott

J.J. Abrams kedvenc vágói sincsenek jó véleménnyel Rian Johnsontól Az utolsó Jedikről.

J.J. Abrams kedvenc vágói sincsenek jó véleménnyel Rian Johnsontól Az utolsó Jedikről.

Még ennyi idő elteltével sem akar szűnni a rajongói elégedetlenség és felháborodás Rian Johnsontól a Star Wars: Az utolsó Jedik filmje miatt. Alighanem a Disney és a Lucasfilm sem ilyen folytatásokról álmodott, amikor megvásárolták a jogot, ehhez képest a folytatástrilógiát több kritika is érte, de a legtöbb támadást Az ébredő Erő folytatása szenvedte el.

Csak olaj a tűzre lehet J.J. Abrams két kedvenc íróinak legújabb nyilatkozata, akik egy népszerű podcast műsorban úgy beszéltek Az utolsó Jedikről, hogy Rian Johnson szándékosan lerombolta az addig felépített mítoszt, és a rendező mindent elkövetett, hogy lerombolja Az ébredő Erő által felépített sztorit. Maryann Brandon és Mary Jo Markey a lehető legnagyobb őszinteséggel beszéltek a VIII. részről, és meglehetősen durva dolgokat mondtak Johnsonról a Light the Fuse Podcast műsorban.

Egy másik irányból közelítette meg a Star Wars-sagát. Rian javára írható fel, hogy egyértelműen ragaszkodott ahhoz, amit csinálni akart, miközben lerombolta a [első] filmet, és egy másik irányba indult el, és tudom, hogy ez ellentmondásokat szült, de ez jó, nem?Maryann Brandon

Eközben Markey nem fogta vissza magát, és egyenesen azzal vádolta meg a rendezőt, hogy szándékosan lerombolta mindazt, amit J.J. Abrams rendező felépített a folytatástrilógia első epizódjában:

Nagyon furcsa, hogy a második film olyan tudatosan rombolja le az első film történetét. Sajnálom, hogy ezt éreztem. És nem érzem, hogy a harmadik film esetében erről lenne szó. Ez ott folytatódik, ahol a második rész véget ért, és próbáltunk elmesélni egy történetet. Nem éreztem, hogy tudatosan próbáltuk volna [visszacsinálni azt, amit Az utolsó Jedik tett]… nem tűnt annak.Mary Jo Markey

Úgy fest, hogy nem csak a rajongókban hagyott mély sebet Az utolsó Jedik, mert még a folytatástrilógián dolgozók körében is vitát váltott ki a film sok döntése. Sok rajongó úgy gondolja, hogy a Skywalker kora túl keményen próbálta megmagyarázni Johnson döntéseit, bár nem próbálja visszavonni a hozott döntéseket, csak kiegészíti, de mindez a cselekmény kárára ment. Közben elfelejtették lezárni a történetet, mert minden igyekezetükkel azon dolgoztak, hogy a sok kérdésre választ adjanak és megfeleljenek a rajongói elvárásoknak.

Star Wars: Az ébredő Erő
Total
9
Shares
Previous Article
A galaxis őrzői

Lehet gyűjteni a húsvéti tojásokat, hiszen alig több mint a felét találták meg A galaxis őrzőiben

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Nézzétek meg Fekete Özvegy alternatív halálát a Végjátékból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!