Főoldal Filmek A Lucasfilm megerősítette az egyik Star Wars-film és a Disney+ sorozat rendezőjét is
FilmekBREAKING

A Lucasfilm megerősítette az egyik Star Wars-film és a Disney+ sorozat rendezőjét is

A legendás May the 4th Be With You nap alkalmából a Lucasfilm megerősített két rendezőt is, aki majd Star Wars-filmet és sorozatot készít a jövőben.

474
Star Wars

A legendás May the 4th Be With You nap alkalmából a Lucasfilm megerősített két rendezőt is, aki majd Star Wars-filmet és sorozatot készít a jövőben.

Végre hivatalos, hogy a Thor: Ragnarök és a legjobb adaptált forgatókönyv díját is megnyert Jojo Nyuszi rendezője, Taika Waititi a The Mandalorian epizód után filmet is rendez a messzi-messzi galaxisban. Túlzottan nem okoztak nagy meglepetést a bejelentéssel, hiszen már év elején hallani lehetett a Lucasfilm megkereséséről, ám akkor még tagadni próbálták. Waititi egyébként is jó kapcsolatot ápol a Disneyvel, s a kritikusok és a rajongók is egyaránt dicsérték munkáját az élőszereplős Star Wars-sorozatnál.

A Disney nem árulta el, hogy melyik filmről van szó, és hogy a 2022 decemberére bejegyzett filmről van-e szó, vagy esetleg Waititi ismét Kevin Feige-vel, a Marvel Studios főnökével dolgozzák majd ki az új részt, de az már biztos, hogy a forgatókönyvírásban az Oscar-díjjal is jutalmazott Krysty Wilson-Cairns (1917) írónő is besegít majd. Bármennyire is várjuk a filmet, tekintettel a Thor: Szerelem és a mennydörgés miatt nehéz elképzelni, hogy a filmet 2023/2024 előtt bemutatnák a mozikban.

Az is megerősítésre talált, hogy az Emmy-díjra is jelölt Leslye Headland (Végtelen matrjoska) készítője aláírt egy cím nélküli Star Wars-sorozatra, amit természetesen a Disney+ streamingszolgáltatón fognak bemutatni majd. Ő írja majd a szkriptet, vezető producer lesz és még showrunner feladatot is ellát a sorozat élén. Nem derült ki, hogy melyik sorozatról van szó, ki lesz a főszereplője, bár többen arra fogadnának, hogy Ahsoka Tano kap önálló szériát.

A StarWars.com azt is megerősítette, hogy tart a The Mandalorian második évad utómunkája, vagyis minden a tervek szerint halad, a járvány nem kavart be, s várhatóan ősszel visszatér a képernyőre mindenki kedvenc élőszereplős Star Wars-sorozata.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események