Star Wars

A Végtelen matrjoska alkotója, Leslye Headland is Star Wars-sorozatot fejleszt a Disney+-ra

Egy új Star Wars-széria fejlesztésébe fogott a Disney+, mégpedig Leslye Headland vezetésével egy női főszereplővel.

Egy új Star Wars-széria fejlesztésébe fogott a Disney+, mégpedig Leslye Headland vezetésével egy női főszereplővel.

A Disney+ még a tavalyi év végén indult, többek között a The Mandalorian című sorozattal, amely hatalmas sikert aratott a nézők és a kritikusok körében is, így nem volt kérdés, hogy folytatódik-e a széria, idén októberben jön a második évad, de a szolgáltató már a harmadik szezon berendelését is bejelentette. Azt tudjuk, hogy új Star Wars-mozit legközelebb 2022 végén láthatunk majd, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem fog bővülni az univerzum az elkövetkezendő két évben. Biztosan érkezik ugyanis a Cassian Andor-sorozat, mely a nagy sikerű Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet előzménytörténete lesz, de újra láthatjuk majd a legendás Obi-Wan Kenobi jedimestert is, természetesen Ewan McGregor alakításában.

Most ismét egy készülő Star Wars-szériáról számoltak be a Variety forrásai, a produkció készítője pedig az a Leslye Headland lesz, akinek a neve leginkább a Végtelen matrjoska kapcsán lehet ismerős a legtöbbeknek. A készülő szériáról egyelőre nagyon keveset tudni, azonban az biztosnak látszik, hogy egy erőteljes női nézőpont fog érvényesülni a sorozatban, és teljesen más idősíkban fog játszódni, mint a többi projekt. A karakterekről, a színészekről egyelőre természetesen semmit sem tudunk.

A Star Wars világával legközelebb októberben találkozhatunk majd, akkor érkezik a The Mandalorian második évada, amiben több A klónok háborúja animációs sorozat figurája is visszatér a pletykák szerint, Ahsoka Tano és Rex is. Ahsoka szerepére Rosario Dawson szerződött elvileg, bár hivatalosan nem erősítették meg, de néhány hete a színésznő egészen sejtelmesen fogalmazott. Lehet, hogy Leslye Headland arra a bizonyos Ahsoka Tano-sorozatra írt alá, amiről szintén egyre többen beszélnek?

Total
1
Shares
Previous Article

Elérhető közelségbe került a Desperados III

Next Article

A Final Fantasy VII Remake átlépte a 3,5 milliós mérföldkövet

Related Posts