Ahsoka

Rosario Dawson főszereplésével akár egy önálló Ahsoka Tano élőszereplős Star Wars-sorozat is készülhet

Egészen friss a hír még, hiszen tegnap derült ki, hogy Rosario Dawson kelti életre a rajongók közkedvelt karakterét, Ahsoka Tanót a The Mandalorian második évadában.

Egészen friss a hír még, hiszen tegnap derült ki, hogy Rosario Dawson kelti életre a rajongók közkedvelt karakterét, Ahsoka Tanót a The Mandalorian második évadában.

Minden arra utal, hogy a The Mandalorianban Rosario Dawson szerepe csak egy felvezető lesz, miután a Lucasfilm sokkal nagyobb szerepet szán a színésznőnek. A terv része akár egy önálló spin-off is lehet, ami azt jelenti, hogy a Star Wars: A klónok háborúja után a rajongók közkedvelt jedi karaktere élőszereplős Star Wars-sorozatot kaphat.

A The Hollywood Reporter megerősítette a hírt, és legújabb cikkében arról számolt be, hogy Dawson szerepe Jon Favreau történetében pusztán azt a célt szolgálja, hogy megnyissa az ajtót kedvenc jedi tanítványunk előtt. A Deadline is ráerősített a hírre, akik úgy tudják, hogy a karakter nem lesz állandó szereplője a The Mandalorian-sorozatnak, vagyis ez is egybevág azzal, hogy tényleg felvezetőt kap ősszel.

Dave Filoni a Star Wars: A klónok háborúja készítője, és itt mutatták be először Ahsokát, mint Anakin Skywalker tanítványát. Ahsoka állandó szereplője lett az animációs sorozatnak, míg végül egy árulással vádolták meg, és bár kiderült ártatlansága, Ahsoka kilépett a Jedi Rendből, s önálló útra lépett. Később a Star Wars: Lázadók sorozatban láttuk visszatérni, legutóbb pedig a tegnap bemutatott A klónok háborúja utolsó évad legújabb részében kapott szerepet. De már regényben is írtak hosszasan a karakterről, most pedig eljött az ideje, hogy életre keltsék. Nem fogunk vitába szállni a Lucasfilm ezen a döntésével, és talán a rajongók is megbékélnek egy ilyen döntéssel. A Lucasfilm végre odafigyel, hogy mit szeretnének látni a rajongók?

Total
0
Shares
Previous Article
Bloodshot

KRITIKA: Bloodshot

Next Article
Aquaman

Jelentést kaptunk, hogy áll most az Aquaman 2. forgatókönyve, és mi újság a The Trench-filmmel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!