The Mandalorian

A Disney már a The Mandalorian harmadik évadán munkálkodik

Csak ősszel fogják bemutatni a The Mandalorian-sorozat második évadját, de a Disney már a harmadikon munkálkodik.

Csak ősszel fogják bemutatni a The Mandalorian-sorozat második évadját, de a Disney már a harmadikon munkálkodik.

A Disney+ streamingszolgáltató legnagyobb szenzációját Jon Favreautól az első élőszereplős Star Wars-sorozat jelentette. A The Mandalorian nemcsak a rajongók, de még a kritikusok is szerint méltó folytatása a franchisenak, amire a Disney érában még nem volt példa. A második évadot már filmre vették néhány hete, jelenleg az utómunkán dolgoznak, de a legfrissebb jelentések szerint a stúdió már berendelte a harmadik évadot is, és elkezdték előkészíteni a terepet Din Djarin (Pedro Pascal) előtt.

Az elmúlt időben több izgalmas pletyka is napvilágot látott a sorozattal kapcsolatban, hogy a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozatból többen is visszatérnek majd, Rosario Dawson kelti majd életre a rajongók kedvencét, Ahsoka Tanót, ami annyira nem is pletyka már, mert a színésznő egészen sejtelmes választ adott amikor a pletykáról kérdezték. Ahsoka mellett talán még Rexet is láthatjuk, de már arról is olvasni lehetett, hogy esetleg Bo-Katen szintén bemutatkozik.

A Variety értesülései szerint Jon Favreau jó ideje már a harmadik évadon dolgozik, miközben a látványért felelős csapat az elmúlt hetekben látványterveket is kidolgozott már a harmadik évadhoz. A lap arról is beszámolt, hogy a produkciós folyamat április 20-án vette kezdetét, de itt még csak előkészületről beszélünk, vagyis az elkészült látványterveket készítik el a későbbi forgatáshoz.

A The Mandalorian második évadját októberben készülnek bemutatni, de a kialakult helyzetre való tekintettel nem lepődnénk meg, ha a Disney előrébb hozná a premiert, s már nyár végén bemutatnák. Ami pedig a harmadik évad forgatását illeti, minden attól függ, hogy mikor pang le a járvány, mikortól lehet újra munkába állni.

Total
27
Shares
Previous Article
Scooby

A Warner Bros. úgy döntött, hogy inkább bemutatják online a Scooby animációs rajzfilmet

Next Article

JÁTÉKTESZT: Final Fantasy VII Remake

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!