A Star Wars Celebration 2020 törölve, nem pótolják, és legközelebb csak 2022-ben lesz!?

Semmi meglepő, csak törölték a Star Wars Celebration 2020 rajongói találkozót.

A Lucasfilm néhány órával korábban közleményben erősítette meg, amit már sokan hónapokkal korábban biztosra vettek, hogy a koronavírus-járvány miatt nem fogják megtartani az idei Star Wars Celebration találkozót. De ami ennél sokkal aggasztóbb és fájóbb lehet a rajongók számára, hogy bár törlésre került az idei, de se online formában, se jövőre nem tartanak találkozót, hiszen legközelebb csak 2022-ben térnek vissza.

Az események tükrében sokan még így is kitartottak amellett, hogy augusztus végére csillapodnak az indulatok és a járvány kérdését is megoldják, s így meg tudják tartani a találkozót. A StarWars.com oldal közlése szerint 2022. augusztus 18-21. között rendezik majd a már legendás helyszínnek számító Anaheim Convention Center épületében az eseményt. Arról nem számoltak be, hogy miért hagyják ki a jövő évet, de az állhat a döntés hátterében, hogy az állami szervek egyszerűen nem akarták megkockáztatni a 2021-es eseményt, inkább a biztosra mentek. És azt sem szabad elfelejteni, hogy jövőre nem látunk Star Wars-filmet, legközelebb csak 2022 karácsonyán válthatunk jegyet a messzi-messzi galaxis egy eddig ismeretlen, cím nélküli alkotására, amit talán Taika Waititi készít – Waititi filmjét még nem erősítették meg.

A másik nagy amerikai találkozó, a San Diego-i Comic-Con szervezői már áprilisban bejelentették a program törlését, majd nem sokkal azt követően egy online, ingyenes közösségi találkozót jelentettek be, amivel pótolni szeretnék az idei évet. 2020-ban elmarad az 51. híres képregénytalálkozó, ám a szervezők bíznak benne, hogy jövőre minden megoldódik, hiszen már a 2021-es rendezvényt is bejelentették.

Total
4
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

A hírek szerint jövő hónapban rendeznek egy Justice Con nevű eseményt, amin Zack Snyder is jelen lesz

Next Article
Wonder Woman 1984

Promóciós képen Kristen Wiig titokzatos karaktere, a Wonder Woman 1984 gonosza, Gepárd

Related Posts