Főoldal Filmek A Star Wars Celebration 2020 törölve, nem pótolják, és legközelebb csak 2022-ben lesz!?
FilmekBREAKING

A Star Wars Celebration 2020 törölve, nem pótolják, és legközelebb csak 2022-ben lesz!?

Semmi meglepő, csak törölték a Star Wars Celebration 2020 rajongói találkozót.

465

A Lucasfilm néhány órával korábban közleményben erősítette meg, amit már sokan hónapokkal korábban biztosra vettek, hogy a koronavírus-járvány miatt nem fogják megtartani az idei Star Wars Celebration találkozót. De ami ennél sokkal aggasztóbb és fájóbb lehet a rajongók számára, hogy bár törlésre került az idei, de se online formában, se jövőre nem tartanak találkozót, hiszen legközelebb csak 2022-ben térnek vissza.

Az események tükrében sokan még így is kitartottak amellett, hogy augusztus végére csillapodnak az indulatok és a járvány kérdését is megoldják, s így meg tudják tartani a találkozót. A StarWars.com oldal közlése szerint 2022. augusztus 18-21. között rendezik majd a már legendás helyszínnek számító Anaheim Convention Center épületében az eseményt. Arról nem számoltak be, hogy miért hagyják ki a jövő évet, de az állhat a döntés hátterében, hogy az állami szervek egyszerűen nem akarták megkockáztatni a 2021-es eseményt, inkább a biztosra mentek. És azt sem szabad elfelejteni, hogy jövőre nem látunk Star Wars-filmet, legközelebb csak 2022 karácsonyán válthatunk jegyet a messzi-messzi galaxis egy eddig ismeretlen, cím nélküli alkotására, amit talán Taika Waititi készít – Waititi filmjét még nem erősítették meg.

A másik nagy amerikai találkozó, a San Diego-i Comic-Con szervezői már áprilisban bejelentették a program törlését, majd nem sokkal azt követően egy online, ingyenes közösségi találkozót jelentettek be, amivel pótolni szeretnék az idei évet. 2020-ban elmarad az 51. híres képregénytalálkozó, ám a szervezők bíznak benne, hogy jövőre minden megoldódik, hiszen már a 2021-es rendezvényt is bejelentették.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

FilmekBREAKING

Te is ott lehetsz Chicagóban a Star Wars Celebration találkozón!

A Wide Screen most egy szerencsés nyertest magával visz 2019 áprilisában a...

Filmek

2019-ben ismét lesz Star Wars Celebration!

A Lucasfilm bejelentette, hogy egy év kihagyást követően jövőre ismét megrendezésre kerül...

Filmek

Luke Skywalker átáll a Sötét oldalra Az utolsó Jedikben?

A Star Wars: Az utolsó Jedik teasere után azonnal beindultak a találgatások,...