Marvel Studios

A Marvel Studios kihagyhatja az Comic-Con@Home július végi online rendezvényt

Úgy tudjuk, hogy nem lesz jelen a Marvel Studios.

Ha igazak a külföldi híresztelések, akkor a Marvel Studios ki fogja hagyni a Comic-Con@Home eseményt, amit a híres San Diego-i Comic-Con pótlására szerveznek nyáron, s teljes egészében online fogják megtartani majd július hónap végén. A szervezők néhány héttel korábban már bejelentették, hogy mindenki számára elérhető, ingyenes lesz az esemény.

Az eseményre július 22-26. között kerül majd sor, pont abban az időpontban, amikor eredetileg zajlott volna a találkozó a dél-kaliforniai városban. A szervezők még nem jelentették be, hogy mi lesz a pontos program, de az már most érezhető, hogy néhány stúdió ki fogja hagyni. A DC és a Warner páros részéről szinte borítékolható a rendezvény mellőzése, hiszen ők augusztus 22-én saját rendezvényt tartanak, az úgynevezett DC FanDom-ot, így nem sok értelme lenne két rendezvényre is beülni.

A Deadline éjjel úgy fogalmazott, hogy értesüléseik szerint a DC mellett a Marvel Studios sem lesz ott a képregénytalálkozón, ám a stúdió egyelőre még hallgat. Sok rajongó szomorú lesz, mert többen is úgy vélték, hogy talán a Fekete Özvegy-filmben és a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatból is többet mutatnak majd.

A Fekete Özvegy neve mellett továbbra is novemberi dátum szerepel, Sólyom és Bucky közös sorozatát pedig augusztus végén készülnek bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
2
Shares
Previous Article

Csúszik a Mafia: Definitive Edition

Next Article
A Russo testvérek

A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot

Related Posts