Főoldal Filmek Világszerte több mint 22 millióan követték a DC FanDome előadásait
Filmek

Világszerte több mint 22 millióan követték a DC FanDome előadásait

Rekordot döntött a DC FanDome.

570
DC FanDome

A koronavírus-járvány világszerte arra kényszerítette a vállalkozásokat, hogy alapjaiban gondolják újra a működést. Miután a mozik bezártak, a streamingszolgáltatók népszerűsége nem várt mértékben megugrott. A Disney+ előfizetőinek száma az egekbe szökött. A Universal Pictures meglátta az ebben rejlő lehetőséget, ami az AMC Theatre és a Cineworld vezetőinek nem tetszett. Az AMC és a Universal azóta kibékült, új megállapodás született. A premier és a VOD megjelenési ablakot 17 napra csökkentették, ennek értelmében a jövőben is be fogják mutatni a stúdió filmjeit a mozikban, köztük az AMC is.

A nagyobb közönségtalálkozókat is törölni kellett. Elmaradt a világhírű San Diego-i Comic-Con. Ezután a szervezők bejelentették, hogy ingyenes virtuális eseménnyel fogják pótolni, ám a törekvés nem úgy sült el, ahogy a szervezők szerették volna. Nagy csalódás volt a program, bizonyos előadások gondja még a technikával is meggyűlt. Nem lehetett érteni a részvevőket, vagy a YouTube tiltotta a programot. Ezek után bejelentették a Warner Bros. és a DC saját rendezvényét. Őszintén szólva, az SDCC után nem sok reményt adtunk a DC FanDome szervezőinek, ám rácáfoltak a világra. Óriási nézettséget generáltak 24 óra leforgása alatt.

Ehhez persze kellettek az olyan műsorok, mint a Robert Pattinson nevével fémjelzett The Batman teaser előzetese, a Wonder Woman 1984 legújabb ízelítője, majd James Gunn egyedi hangvételű The Suicide Squad – Öngyilkos osztag bemutatója is. Ezek voltak a főbb állomások, de még sok érdekességről olvashattunk. Ezeket ezen a lapon csokorba szedtük. A The Wrap cikkére hivatkozva a DC FanDome augusztus 22-én megrendezett programjára 22 millióan voltak kíváncsiak a világ minden tájáról. Ezenfelül a szombati napon bemutatott előzetesek és más videók megtekintése már 150 millió fölött jár. És ehhez még vegyük hozzá azt is, hogy túlnyomórészt pozitív visszhangot váltott ki a DC FanDome, sőt, a rajongói nyomásra a szervezők két részre bontották a programot. A második részt szeptember 12-én fogják pótolni, ahol a The CW csatorna sorozataié lesz a főszerep.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.