Wide Screen
Image default
Filmek

Világszerte több mint 22 millióan követték a DC FanDome előadásait

Rekordot döntött a DC FanDome.

A koronavírus-járvány világszerte arra kényszerítette a vállalkozásokat, hogy alapjaiban gondolják újra a működést. Miután a mozik bezártak, a streamingszolgáltatók népszerűsége nem várt mértékben megugrott. A Disney+ előfizetőinek száma az egekbe szökött. A Universal Pictures meglátta az ebben rejlő lehetőséget, ami az AMC Theatre és a Cineworld vezetőinek nem tetszett. Az AMC és a Universal azóta kibékült, új megállapodás született. A premier és a VOD megjelenési ablakot 17 napra csökkentették, ennek értelmében a jövőben is be fogják mutatni a stúdió filmjeit a mozikban, köztük az AMC is.

A nagyobb közönségtalálkozókat is törölni kellett. Elmaradt a világhírű San Diego-i Comic-Con. Ezután a szervezők bejelentették, hogy ingyenes virtuális eseménnyel fogják pótolni, ám a törekvés nem úgy sült el, ahogy a szervezők szerették volna. Nagy csalódás volt a program, bizonyos előadások gondja még a technikával is meggyűlt. Nem lehetett érteni a részvevőket, vagy a YouTube tiltotta a programot. Ezek után bejelentették a Warner Bros. és a DC saját rendezvényét. Őszintén szólva, az SDCC után nem sok reményt adtunk a DC FanDome szervezőinek, ám rácáfoltak a világra. Óriási nézettséget generáltak 24 óra leforgása alatt.

Ehhez persze kellettek az olyan műsorok, mint a Robert Pattinson nevével fémjelzett The Batman teaser előzetese, a Wonder Woman 1984 legújabb ízelítője, majd James Gunn egyedi hangvételű The Suicide Squad – Öngyilkos osztag bemutatója is. Ezek voltak a főbb állomások, de még sok érdekességről olvashattunk. Ezeket ezen a lapon csokorba szedtük. A The Wrap cikkére hivatkozva a DC FanDome augusztus 22-én megrendezett programjára 22 millióan voltak kíváncsiak a világ minden tájáról. Ezenfelül a szombati napon bemutatott előzetesek és más videók megtekintése már 150 millió fölött jár. És ehhez még vegyük hozzá azt is, hogy túlnyomórészt pozitív visszhangot váltott ki a DC FanDome, sőt, a rajongói nyomásra a szervezők két részre bontották a programot. A második részt szeptember 12-én fogják pótolni, ahol a The CW csatorna sorozataié lesz a főszerep.

Még több a témában...

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat