Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[DC FanDome] Két napos eseményre választották a DC FanDome eseményét, és a másodikra szeptemberben kerül sor

Hatalmas bulinak ígérkezik a DC FanDome.

Mivel az idei évben elmaradtak a nagy képregénytalálkozók, vagyis néhányuk virtuális térbe költöztek át, hatalmas ováció előzi meg a DC és a Warner Bros. saját rendezésű DC FanDome eseményét. A San Diego-i Comic-Con szervezői nyár közepén már próbálkoztak egy hasonló rendezvénnyel, a várt siker azonban elmaradt. Az esemény nagy visszhangot váltott ki, sok negatív visszajelzést kapott, rosszul felvett műsorokról olvashattunk és még a YouTube is keresztbe tett, amikor műsorokat tiltott le.

A Warner most minden áron szeretné megmutatni a világnak, hogyan is kell egy emlékezetes showt csinálni a rajongóknak. Miután hatalmas érdeklődés előzi meg a szombat esti adást, a stúdió nem sokkal korábban úgy döntött, a minőség érdekében két részre bontja az eseményt, s csak a Hall of Heroes névre keresztelt paneleket fogják megtartani augusztus 22-én este, a maradékot szeptemberre halasztják. Mindezt a minőség érdekében teszik. Így szombat estéről vasárnap virradóra olyan alkotásokkal találkozhatunk, mint a The Batman, a The Suicide Squad, a Black Adam és természetesen a Wonder Woman 1984.

A legnagyobb filmek és videojátékok sorában nem történt változás, ezeket szombaton fogják megtartani, a fennmaradó eseményeket szeptember 12-ére halasztották. Ez azt jelenti, hogy a WatchVerse, a YouVerse, az InsiderVerse, a FunVerse és a DC Kids FanDome programokat csak jövő hónapban fogják megtartani. Mellettük a DC televíziós műsor szerelmeseinek egy hónapot kell várniuk a The Flash vagy mondjuk a Batwoman tájékoztatójára. Nagyon ésszerű és okos húzás a stúdió részéről, hiszen így nem kell kihagyni egyik eseményt sem a másik miatt, mindenki „befér” az előadásra.

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat