Főoldal Játékok Ezt tudja majd a Xbox Series S?
Játékok

Ezt tudja majd a Xbox Series S?

Pletykahalmaz érkezett a gyengébbik következő generációs Xboxról.

663
lockhart

Lassan itt az ősz, a korábbi precedens szerint már rég tudnunk kellene mindent az új generációs konzolokról, azonban ezúttal még sincs így. A Sony és a Microsoft is sűrű titkolózás felhőjébe bújik, egyik cég sem akarja felfedni a további fontos részleteket a jövendő konzoljukról, de legfőképp az árak hiánya fájdalmas a kíváncsi játékosok számára.

Ráadásul az Xbox Series S (leánykori nevén Lockhart) létezése még mindig nincs megerősítve, pusztán apróbb jelekből következtethetünk arra, hogy hamarosan bejelentésre kerül. A TweakTown oldala viszont egészen odáig ment, hogy tényként kezeli a kisebbik következő generációs Xbox létezését és lehozta a specifikációit is (kisebb GPU, kevesebb memória, fizikai meghajtó nélkül).

Fontos megjegyezni, hogy nem tudni, hogy az oldal honnan szerezte meg ezeket az adatokat, így egyelőre óvatosan kell kezelni, mert egyáltalán nem biztos, hogy valósak. Talán némi hitelt ad, hogy Tom Warren, a mindenképp hitelesebb The Verge főszerkesztője is re-tweetelte a bejegyzést, viszont annak tartalmát ők maguk sem hozták le. Szóval marad egyelőre a találgatás, hogy ha a projekt létezik és netán augusztus végén, vagy szeptember elején bejelentik, akkor valami ilyesmit kaphatunk. Nagy kérdés tehát, hogy milyen áron akarják majd árusítani a kisebb teljesítményű konzolt.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...