Wide Screen
Image default
Játékok

Ezt tudja majd a Xbox Series S?

Pletykahalmaz érkezett a gyengébbik következő generációs Xboxról.

Lassan itt az ősz, a korábbi precedens szerint már rég tudnunk kellene mindent az új generációs konzolokról, azonban ezúttal még sincs így. A Sony és a Microsoft is sűrű titkolózás felhőjébe bújik, egyik cég sem akarja felfedni a további fontos részleteket a jövendő konzoljukról, de legfőképp az árak hiánya fájdalmas a kíváncsi játékosok számára.

Ráadásul az Xbox Series S (leánykori nevén Lockhart) létezése még mindig nincs megerősítve, pusztán apróbb jelekből következtethetünk arra, hogy hamarosan bejelentésre kerül. A TweakTown oldala viszont egészen odáig ment, hogy tényként kezeli a kisebbik következő generációs Xbox létezését és lehozta a specifikációit is (kisebb GPU, kevesebb memória, fizikai meghajtó nélkül).

Fontos megjegyezni, hogy nem tudni, hogy az oldal honnan szerezte meg ezeket az adatokat, így egyelőre óvatosan kell kezelni, mert egyáltalán nem biztos, hogy valósak. Talán némi hitelt ad, hogy Tom Warren, a mindenképp hitelesebb The Verge főszerkesztője is re-tweetelte a bejegyzést, viszont annak tartalmát ők maguk sem hozták le. Szóval marad egyelőre a találgatás, hogy ha a projekt létezik és netán augusztus végén, vagy szeptember elején bejelentik, akkor valami ilyesmit kaphatunk. Nagy kérdés tehát, hogy milyen áron akarják majd árusítani a kisebb teljesítményű konzolt.

Még több a témában...

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát birtokló ZeniMax Mediát

Sinka Tamás

A Cyberpunk 2077 sztorija rövidebb lesz mint a Witcher 3 története volt

Fonyódi Dávid

PlayStation 5 vagy Xbox Series X – Melyiket válasszuk?

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat