Wide Screen
Image default
Filmek

[DC FanDome] Már a DC FanDome előtt megmutatták nekünk a The Batman-film új denevérszimbólumát

Ez lett a The Batman szimbóluma.

Alig néhány perce derült ki, hogy a DC FanDome eseményt két részre bontják a szervezők, s a második felvonásra csak szeptember 12-én szombaton kerül majd sor. Ez azonban nem jelent nagy változást a főprodukciókra nézve, hiszen Matt Reeves rendezőtől és Robert Pattinson főszereplésével a The Batman lesz az augusztus 12-ei esemény egyik legnagyobb attrakciója.

A Warner Bros. nem árulta el, hogy pontosan mivel készülnek hétvégére, de kétségtelen, hogy az este egyik legjelentősebb műsoráról van szó, amiben akár még egy teaser előzetest is kaphatunk a DC képregények leghíresebb karakterének legújabb feldolgozásáról. Miközben találgatások mennek a programról, hogy mivel készülnek, kaptunk egy rövid betekintést abba, hogy milyen lesz az új denevérszimbólum a filmben.

Ahogy a fenti képen látható, a formaterv nagyjából megegyezik azzal a formával, amit már korábban láttunk Robert Pattinson jelmezén. A filmrendező még tavasszal osztott meg egy hivatalos videót, amiben a főszereplőt alakító színész magára öltötte az új jelmezt, s mellkasán egy ilyen szimbólum szerepelt. A jövőben várhatóan minden hivatalos terméken ezt az új jelet fogják majd felhasználni, beleértve könyveket, képregényfigurákat és akár a videojátékokat is, amivel szintén készülnek hétvégére.  

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat