Főoldal Játékok Így fog kinézni next-gen konzolokon a felújított Observer
Játékok

Így fog kinézni next-gen konzolokon a felújított Observer

4K, ray tracing, HDR és további finomságok jellemzik.

658
Observer top

Már közel fél éve tudunk arról, hogy érkezik az Observer felújított változata, a System Redux. Röviddel a bejelentést követően kiderült, hogy next-gen konzolokra érkezik az újrakevert kiadás, valamint láthattunk gameplay felvételeket is a játékról.

Most azonban egy olyan anyagot adott ki a Blooper Team, ami sokak számára döntő tényező lesz a vásárlás szempontjából. Hivatalos, 4K minőségű előzetesen mutatják meg a különbséget az eredeti és a felturbózott játék között, és az eredmény észbontó. Ha valaki szerette az alapjátékot, azonban eddig fenntartásai voltak a System Redux kapcsán, nézze meg ezt a két perces videót, és minden kételye eloszlik majd. Különösen a fényeket érdemes figyelni a felvételeken, amik még nyomasztóbbá teszik az eleve hátborzongató környezetet.

Az Observer System Redux megjelenéséről továbbra is csak annyit tudunk, hogy PlayStation 5 és Xbox Series X gépeken teszi tiszteletét, valamikor az idei ünnepi szezon idején.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...