Ms. Marvel Iman Vellani

A Marvel Studios megerősítette, hogy Iman Vellani kapta Kamala Khan szerepét a Ms. Marvel Disney+ sorozatban

Megtalálták Ms. Marvelt!

Végre megvan, hogy ki játssza majd Ms. Marvelt a Marvel Moziverzum berkein belül. A Ms. Marvel Disney+ sorozatot még tavaly nyáron a D23 Expón jelentette be Kevin Feige, s nagyjából azóta mennek a találgatások, hogy ki lehet majd Kamala Khan. Nem sokkal korábban kaptuk a hivatalos megerősítést, hogy Iman Vellani kapta a szerepet.

A Deadline értesült elsőként a hírről, és ‘hosszú és kemény szereplőválogatásnak’ írták le a folyamatot, mely során a Marvel végül Iman Vellaniban látta meg a fiatal tini Bosszúállót. Nem véletlen, ha Vellani neve sokak számára ismeretlen, hiszen most először látjuk majd nagy hollywoodi alkotásban. A színésznőnek még IMDb oldala sincs! Az elmúlt 1-2 évben már jelen volt a nagyobb filmes rendezvényeken. 2019-ben a Next Wave Commitee tagjaként részt vett a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, akik diverzitás szerint színészeket és rendezőket jelöltek abban a hitben, hogy visszhangot váltanak ki.

A terv mindig is az volt, hogy hűek maradjanak a karakterhez, és megtalálják a megfelelő színésznőt a szerepre, még akkor is, ha olyan személyt választanak ki, aki nem annyira ismert a nyilvánosság számára.

Valószínűleg fényes jövő előtt áll az ifjú Vellani, hiszen újoncként rögtön ilyen nagy szerepet kapott. A Marvel Studios már többször elmondta, hogy Ms. Marvel előtt hosszú út áll, komoly szerepet kap a jövőben. Múlt héten már kiderült, hogy a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezői is beszállnak a rendezésbe, és mellettük még Sharmeen Obaid-Chinoy, valamint Meera Menon is.

A pakisztáni és amerikai felmenőkkel bíró Ms. Marvel 2014-ben mutatkozott be a képregények világában. A karakter képességei közé tartozik, hogy végtagjait nemcsak képes megnyújtani, de akár óriásira is képes nőni, vagy éppen zsugorodni – picit olyan ez, mint a Hangya, csak Ms. Marvelnek mindenféle eszközök nélkül is megy a dolog. Kamala Khan főhőst Carol Danvers ihlette meg, aki később eldöntötte, hogy egy ponton majd átveszi Marvel kapitánytól a szerepet, felveszi a harcot bűnözőkkel, és az emberiséget, a jót fogja szolgálni.

A karakterrel legutóbb a Marvel’s Avengers című videojátékban találkozhattak a rajongók.

Total
6
Shares
Previous Article

Végre láthatjuk a PlayStation 5-re felújított Spider-Mant

Next Article
Conan, a barbár

Egy új Conan, a barbár élőszereplős sorozaton dolgozik a Netflix

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!