Kamala Khan Ms Marvel

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezői is felkerültek a Ms. Marvel Disney+ sorozat rendezőinek listájára

Megvannak a Ms. Marvel rendezői is.

Az elmúlt néhány napban csak úgy záporoztak a hírek a Marvel Studios készülő sorozatairól a Disney+ streamingszolgáltatóra. Alig néhány nappal azután, hogy Tatiana Maslany személyében rendezőre talált a She-Hulk-sorozat, majd kiválasztották a főszereplőt, most egy másik Disney+ sorozat előkészületéről kaptunk hírt. A korábbi híreket erősítették meg, hogy Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőket (is) felbérelték a Ms. Marvel-sorozatra.

A legfrissebb hírek szerint a Ms. Marvel-sorozat fő rendezői a Bad Boys franchise harmadik részének két rendezője lesz. Egyelőre nem tudni, hogy hány részt forgatnak majd, mivel rajtuk kívül az Oscar nyertes Sharmeen Obaid-Chinoy legalább egy részt filmez, akárcsak Meera Menon, akinek nevéhez olyan sorozatok fűződnek, mint a The Walking Dead, a Titans és a The Punisher. Arról viszont továbbra sem tudni, hogy ki kapja a főszerepet.

Adil El Arbi és Bilall Fallah

A képregényekben Ms. Marvel, azaz Kamala Khan egy pakisztáni tinédzser, aki történetesen egy Embertelen. Ő az első muszlin karakter a Marvel képregényekben. A Kamala Khan legnagyobb példaképe Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány, akire annyira felnéz, hogy a Ms. Marvel nevet is az ő tiszteletére vette fel. A sorozatot még tavaly nyáron a D23 Expón jelentette be Kevin Feige, és állítása szerint komoly terveik vannak a karakterrel, aki később a filmvásznon is bemutatkozik majd. A karakterrel legutóbb a videojátékok szerelmesei találkozhattak a Marvel’s Avengersben.

Total
0
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Florence Pugh karakterének sorsára utalt, hogy mi vár Yelenára a Marvelnél

Next Article

Joel Kinnaman elmondása alapján erősen korhatáros lesz a The Suicide Squad, John Cena pedig egy komikus géniusz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!