Joel Kinnaman elmondása alapján erősen korhatáros lesz a The Suicide Squad, John Cena pedig egy komikus géniusz

Egy vígjátékba illő erős korhatáros alkotás.

Néhány hete kaptunk egy werkvideót James Gunn The Suicide Squad alkotásából, de sokkal nem lettünk okosabbak belőle, hogy mire készülhetünk jövő nyáron. Gunn bemutatta a szereplőket, és ezt követően igyekeztünk mi is sorra venni az új karaktereket. A visszatérő Joel Kinnaman árult el érdekességet az új filmről, ami elmondása alapján korhatáros lesz, John Cena pedig egy komikus géniusz.

Nem véletlen övezi hatalmas várakozás a filmet, hiszen az a James Gunn írta és rendezte, aki A galaxis őrzőivel belopta magát a rajongók szívébe. És erre augusztus végén a DC FanDome csak ráerősített. A 2016-os filmhez képest a mostani alkotás legnagyobb erőssége, hogy olyan rendező kezébe került, mint James Gunn. A The Hollywood Reporter készített interjút a Rick Flaget alakító Joel Kinnaman-nal, aki nem győzte dicsérni a filmrendezőt.

Kész őrület lesz a film. A forgatókönyv olyan vicces, a szkript minden oldala vicces volt, minden oldal megnevettetett. James nem pusztán ennek a műfajnak a parancsnoka, hanem a vígjáték minden aspektusának és még a marketingjének is. Csak ő érti ezt a világot olyan jól, mivel ő írta, és valójában nemcsak a koncepciókat, hanem a karaktereket is.

A beszélgetés alatt még azt is megtudtuk, hogy mennyire lesz elborult az új rész. Ha hihetünk Kinnaman-nek, akkor Gunn egy vígjátékot kínál tálcán a rajongóknak egy erős korhatárral megfűszerezve azt. Eléggé pikánsnak ígérkezik a film.

Számomra olyan ez mint megcsinálni az első vígjátékomat, ami erősen R-besorolású. Az akciók nagy része praktikus, valódi robbanásokkal, és igen, ez a film őrületes lesz. Olyan nagyszerű stábbal kerültem össze. John Cena, az az őrült fickó egy komikus géniusz. Senki sem tudott úgy megnevettetni minket a forgatáson, mint John. Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson. Ez a film egy állati szörnyeteg lesz. Őszintén szólva, bár én is benne vagyok, de alig várom, hogy rajongóként lássam.

Ez tényleg olyannak hangzik, mint amit előzetesen vártunk tőle, és a rendezőt ismerve biztosak lehetünk benne, hogy nagyon sok meglepetést tartogatnak a rajongóknak. A filmet majdnem egy év múlva augusztus 5-én, James Gunn születésnapján fogják bemutatni a mozikban, az első előzetest várhatóan a Wonder Woman 1984 bemutatójával szállítják.

Total
33
Shares
Previous Article
Kamala Khan Ms Marvel

A Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk rendezői is felkerültek a Ms. Marvel Disney+ sorozat rendezőinek listájára

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!