Close


Közelgő események

Filmek

Joel Kinnaman elmondása alapján erősen korhatáros lesz a The Suicide Squad, John Cena pedig egy komikus géniusz

Egy vígjátékba illő erős korhatáros alkotás.

Joel Kinnaman elmondása alapján erősen korhatáros lesz a The Suicide Squad, John Cena pedig egy komikus géniusz
  • PublishedSeptember 19, 2020

Néhány hete kaptunk egy werkvideót James Gunn The Suicide Squad alkotásából, de sokkal nem lettünk okosabbak belőle, hogy mire készülhetünk jövő nyáron. Gunn bemutatta a szereplőket, és ezt követően igyekeztünk mi is sorra venni az új karaktereket. A visszatérő Joel Kinnaman árult el érdekességet az új filmről, ami elmondása alapján korhatáros lesz, John Cena pedig egy komikus géniusz.

Nem véletlen övezi hatalmas várakozás a filmet, hiszen az a James Gunn írta és rendezte, aki A galaxis őrzőivel belopta magát a rajongók szívébe. És erre augusztus végén a DC FanDome csak ráerősített. A 2016-os filmhez képest a mostani alkotás legnagyobb erőssége, hogy olyan rendező kezébe került, mint James Gunn. A The Hollywood Reporter készített interjút a Rick Flaget alakító Joel Kinnaman-nal, aki nem győzte dicsérni a filmrendezőt.

Kész őrület lesz a film. A forgatókönyv olyan vicces, a szkript minden oldala vicces volt, minden oldal megnevettetett. James nem pusztán ennek a műfajnak a parancsnoka, hanem a vígjáték minden aspektusának és még a marketingjének is. Csak ő érti ezt a világot olyan jól, mivel ő írta, és valójában nemcsak a koncepciókat, hanem a karaktereket is.

A beszélgetés alatt még azt is megtudtuk, hogy mennyire lesz elborult az új rész. Ha hihetünk Kinnaman-nek, akkor Gunn egy vígjátékot kínál tálcán a rajongóknak egy erős korhatárral megfűszerezve azt. Eléggé pikánsnak ígérkezik a film.

Számomra olyan ez mint megcsinálni az első vígjátékomat, ami erősen R-besorolású. Az akciók nagy része praktikus, valódi robbanásokkal, és igen, ez a film őrületes lesz. Olyan nagyszerű stábbal kerültem össze. John Cena, az az őrült fickó egy komikus géniusz. Senki sem tudott úgy megnevettetni minket a forgatáson, mint John. Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson. Ez a film egy állati szörnyeteg lesz. Őszintén szólva, bár én is benne vagyok, de alig várom, hogy rajongóként lássam.

Ez tényleg olyannak hangzik, mint amit előzetesen vártunk tőle, és a rendezőt ismerve biztosak lehetünk benne, hogy nagyon sok meglepetést tartogatnak a rajongóknak. A filmet majdnem egy év múlva augusztus 5-én, James Gunn születésnapján fogják bemutatni a mozikban, az első előzetest várhatóan a Wonder Woman 1984 bemutatójával szállítják.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.