Wide Screen
Image default
Filmek

Taika Waititi ezt a bizonyos karaktert játszhatja a The Suicide Squadban

Nem fedték fel Taika Waititi karakterét.

Menjünk vissza egy héttel korábbra, amikor a DC FanDome szombati napján bemutatták a The Suicide Squad új csapatát. James Gunn egy hangulatos műsorral készül, amiben még werkvideót is láttunk a szereplőkkel. A rendező egyesével mutatta be, ki kit játszik a filmben, ám Taika Waititi nem kapott helyet a videóban. Karakterét még mindig homály fedi.

Sok képregényrajongó bízik benne, hogy a Thor: Ragnarök és a Jojo Nyuszi rendezőjét egy emlékezetes szerepben látjuk a filmben. Vannak, akik úgy gondolják, hogy Starro, a hódítót fogja majd megszólaltatni a filmben. Rajongók kikockázták a videót, s az egyik jelenetben a háttérben kiszúrták ezt a csillag alakú gonoszt. A Splashreport lap viszont máshogy gondolja.

A lap szerint Starro nem fog megszólalni a filmben, a gonosz csak az uralma alá hajtott karaktereken keresztül fog kommunikálni. A weboldal ezért úgy gondolja, hogy Taika az első és eredeti Ratcatcher-t kelti életre a vásznon. Ha megnézzük azt a kisfilmet, amiben Gunn felvezette a szereplőket, észrevehetjük, hogy Daniela Melchior Ratcatcher 2 (nem Ratcatcher) szerepében tűnik fel. Ez akár azt is jelentheti, hogy Ratcatcher is szerepelni fog a filmben. Talán őt játssza Taika Waititi?

Ha igaznak bizonyul ez a feltevés, egy újabb kérdés merül fel, hogy Ratcatcher (1) milyen szerepet kap a filmben. Mennyiben veszi ki részét a történetben? Talán a Task Force X egy korábbi embere volt, akivel Amanda Waller végzett? Ha sejtésünk igaznak bizonyul, akkor Melchior karaktere bosszúra éhesen vállalta el az öngyilkos küldetést. Hamarosan egy cikkben bemutatjuk nektek a csapat legújabb szereplőit is.

A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 5-én érkezik a magyar mozikba.

Még több a témában...

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

Az Igazság Ligája pótforgatásával már 70 millió dollárra ugrott a film költségvetése

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat