Főoldal Filmek Taika Waititi ezt a bizonyos karaktert játszhatja a The Suicide Squadban
Filmek

Taika Waititi ezt a bizonyos karaktert játszhatja a The Suicide Squadban

Nem fedték fel Taika Waititi karakterét.

491
The Suicide Squad

Menjünk vissza egy héttel korábbra, amikor a DC FanDome szombati napján bemutatták a The Suicide Squad új csapatát. James Gunn egy hangulatos műsorral készül, amiben még werkvideót is láttunk a szereplőkkel. A rendező egyesével mutatta be, ki kit játszik a filmben, ám Taika Waititi nem kapott helyet a videóban. Karakterét még mindig homály fedi.

Sok képregényrajongó bízik benne, hogy a Thor: Ragnarök és a Jojo Nyuszi rendezőjét egy emlékezetes szerepben látjuk a filmben. Vannak, akik úgy gondolják, hogy Starro, a hódítót fogja majd megszólaltatni a filmben. Rajongók kikockázták a videót, s az egyik jelenetben a háttérben kiszúrták ezt a csillag alakú gonoszt. A Splashreport lap viszont máshogy gondolja.

A lap szerint Starro nem fog megszólalni a filmben, a gonosz csak az uralma alá hajtott karaktereken keresztül fog kommunikálni. A weboldal ezért úgy gondolja, hogy Taika az első és eredeti Ratcatcher-t kelti életre a vásznon. Ha megnézzük azt a kisfilmet, amiben Gunn felvezette a szereplőket, észrevehetjük, hogy Daniela Melchior Ratcatcher 2 (nem Ratcatcher) szerepében tűnik fel. Ez akár azt is jelentheti, hogy Ratcatcher is szerepelni fog a filmben. Talán őt játssza Taika Waititi?

Ha igaznak bizonyul ez a feltevés, egy újabb kérdés merül fel, hogy Ratcatcher (1) milyen szerepet kap a filmben. Mennyiben veszi ki részét a történetben? Talán a Task Force X egy korábbi embere volt, akivel Amanda Waller végzett? Ha sejtésünk igaznak bizonyul, akkor Melchior karaktere bosszúra éhesen vállalta el az öngyilkos küldetést. Hamarosan egy cikkben bemutatjuk nektek a csapat legújabb szereplőit is.

A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 5-én érkezik a magyar mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.