Wide Screen
Image default
Filmek

A The Suicide Squad sneak peek a főellenséget is megmutatta, ti kiszúrtátok?

Starro lesz a The Suicide Squad főellensége?

A nagy DC FanDome találkozót múlt hétvégén tartották, ami többek között azért is volt olyan fontos, hiszen itt leplezték le a The Suicide Squad megújult csapatát. (Hamarosan írásos cikkben is bemutatjuk nektek az új szereplőket.) Bár mindenki előzetest várt, csak egy werkvideót láttunk a forgatásról, ami így is beszédesre sikerült. Nem is James Gunn lenne a rendező, ha ezt a bő két perces videót ne tűzdelte volna tele utalásokkal.

A film páratlan szereplőgárdával dolgozott, és sokkolták a rajongókat, amikor kiderült, hogy Idris Elba kit alakít a filmvásznon. De úgy tűnik, hogy a videóból más is kiderült, amit elsőre nem szúrtunk ki. A főellenség végig ott volt a szemünk előtt(?)! Ha kikockázzuk az egyik jelenetet, akkor a háttérben felfigyelhetünk egy lilás, rózsaszínes tengeri csillagra. Nagyon úgy tűnik, hogy megerősítést nyert, hogy Starro, a hódító lesz a film főellensége.

A földön fekvő katona arcán egy tengeri csillagot látunk. Ez a kis csillag alakú gonosz arra használja képességét, hogy másokat irányítása alá hajtson, s sereget verbuváljon. Ha ez a feltevés helytálló, hogy Starro lesz a főellenség, akkor nagy veszélyben vannak az Öngyilkos osztag tagjai. Starro-ról először 1960-ban olvashattunk, ekkor mutatták be a The Brave and The Bold #28 számban, majd rögtön a Justice League of America ellenfelévé lépett elő.

James Gunn még nem reagált az észrevételre, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk a rajongói megfigyelést, azonban ez összefüggésben áll mindazzal, amit a rendező csinált a filmmel, vagyis kevésbé ismert karaktereket hozott a frontvonalba.

A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag bemutatója 2021. augusztus 5-én lesz az amerikai mozikban.

Még több a témában...

Joel Kinnaman elmondása alapján erősen korhatáros lesz a The Suicide Squad, John Cena pedig egy komikus géniusz

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Bemutatjuk a The Suicide Squad legújabb szereplőit

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat