Fekete Özvegy

Florence Pugh karakterének sorsára utalt, hogy mi vár Yelenára a Marvelnél

Yelena lehet az új Fekete Özvegy?

A Fekete Özvegy-filmben Florence Pugh karakterét Yelena Belova-nak hívják. Ő is része volt az orosz kémprogramnak, amikor a Vörös Szobában bérgyilkosokat képeztek ki Kiképző irányítása alatt. Natashához hasonlóan Yelena is megszökött, most pedig visszatérnek oda, ahol az egész elkezdődött, hogy egyszer és mindenkorra lezárják a múltat.

A Bosszúállók: Végjáték óta tudjuk, hogy Scarlett Johansson elbúcsúzik karakterétől, az idén érkező Fekete Özvegy-filmben utoljára látjuk Natasha szerepében. A Fekete Özvegy kilétét homály fedi, bár többen úgy gondolják, hogy Florence Pugh nem egy szerepre ugrott be, hosszabb távra terveznek a színésznővel, és ő veheti át ezt a címet.

Erre a kérdésre szeretett volna választ kapni a brit Games Radar oldal is, akiknek sikerült interjút készíteniük a színésznővel.

Ó istenem. Ha ez annak tűnik, ami, akkor mi következik ezután? Ha az történik és elég szerencsés vagyok, hogy az emberek értékelni fogják a karakterem, akkor ez egy izgalmas út lehet. Buta lennék, ha nem izgulnék miatta. Szerintem részese lenni a Marvel klubnak nagy megtiszteltetés. De először majd meglátjuk, hogy a nézők kedvelni fogják-e Yelenát.

Akik konkrét válaszokat szerettek volna kapni, most csalódottak lehetnek, de annak fényében, hogy a filmet még nem mutatták be, badarság lett volna lelőni bármit. A filmről mindössze annyit tudni, hogy Budapest is helyet kapott benne, valamint az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között eltelt időt fogja közre, amikor a karakter bujkálni kényszerült tettei miatt.

A filmet tervek szerint április 30-án mutatták volna be, de november 5-ére tolták a járvány miatt a premiert, és már arról is hallani lehet, hogy ezt is el fogják csúsztatni. Egyelőre nem tiszta, hogy idén, vagy legrosszabb esetben jövőre mutatják be, mint ahogy azt sem tudni, hogy a mozikban, vagy a Disney+-on mutatják be a filmet. Nagyot ment a Mulan és ezek után nem lepődnénk meg, ha VOD formában látnánk Johanson-t Fekete Özvegy szerepében.

Total
2
Shares
Previous Article
Ultron

Kevin Feige kérésére megváltoztatták Ultron dizájntervét Joss Whedon Bosszúállók-filmjében

Next Article
Kamala Khan Ms Marvel

A Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk rendezői is felkerültek a Ms. Marvel Disney+ sorozat rendezőinek listájára

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!