Thor Natalie Portman

Natalie Portman elszólta magát, hogy Jane Foster melyik történetét dolgozzák fel a képregényvilágból

A Hatalmas Thor.

Egy interjúban kapott megerősítést az a korábbi pletyka, hogy a Thor: Thunder and Love filmben Natalie Portman visszatérő karaktere, Jane Foster milyen történetet kap majd Taika Waititi rendezőtől. A színésznő néhány hete már megérkezett Ausztráliába a forgatásra, azóta pedig keményen edz, hogy a legjobb fizikummal vágjon bele a filmezésbe.

Waititi még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon bejelentette a Thor franchise negyedik részét, majd egy váratlan meglepetést húzott elő, visszatér Jane Foster a Thor: Sötét világ után. Nemcsak a karaktert hozzák vissza, de még Thor pörölyét is megkapja, ami beindította a rajongók fantáziáját.

A Yahoo! Movie megkérdezte a színésznőtől, hogy mit tud történetről, aki csak annyit felelt, hogy Jason Aaron írótól a Mighty Thor képregényeket dolgozza fel a film cselekménye. Ebben az esetben Jane a rákkal küzd, és titokban átalakul Thorrá, ami csak súlyosbítja betegségét.

Nem mondhatok túl sokat, de nagyon izgatott vagyok. Elkezdtem az edzést, hogy izmot szedjek fel. Annál jobb, minél több női szuperhős van ezekből. Próbálok gondolkodni – ez a történet a Mighty Thor képregényeken alapszik. Rákkezelésen megy keresztül, másfelől pedig szuperhős.Natalie Portman

Váltig nem merjük állítani, hogy Portman a filmes karakteréről beszélt, s nem terelte át a szót a képregény történetére, amit kívülről fújnak a rajongók. Miután rákot diagnosztizálnak a karakternél megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe, és hogyan válik Thorrá. Portman már készül a szerepre, s a következő hetekben már a forgatást is elkezdik.

A Thor: Thunder and Love bemutatóját 2022. február 11-ére halasztották.

Thor
Total
4
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins újra megszólalt azzal kapcsolatban: hogy a Wonder Woman 1984 közvetlenül digitális formában kerüljön a rajongókhoz?

Next Article
Will Smith

A legjobb Will Smith filmek

Related Posts