Jurassic World: Bukott birodalom

Colin Trevorrow hóról és egy visszatérő karakterről posztolt a Jurassic World 3. forgatásáról

A rendező már nem először tesz utalást arra, hogy esetleg a Jurassic World-trilógia harmadik felvonásában havas tájon is látunk majd dinoszauruszt.

A rendező már nem először tesz utalást arra, hogy esetleg a Jurassic World-trilógia harmadik felvonásában havas tájon is látunk majd dinoszauruszt.

A Jurassic World: Dominion névre keresztelt befejező rész sem kerülhette el sok más filmhez hasonlóan, hogy határozatlan időre leállítsák a forgatást, azonban még ez sem szegte kedvét a rendezőnek, aki még távolról is, otthoni karanténból is megállíthatatlanul dolgozik a franchise befejező részén. Néhány hete Colin Trevorrow rendező már bemutatta az otthoni setupját, hogy milyen gépen dolgozik távolról, miközben egy bizarr képet is megosztott a harmadik részből.

Trevorrow újra bejelentkezett, és ezúttal már egy sokkal érdekesebb fényképet osztott meg a rajongókkal. Első ránézésre ez sem tűnik érdekesnek, de ha jobban megnézzük a képet, akkor a korábbi rész egyik visszatérő karakterét szúrhatjuk ki a kamera túloldalán, azt az Isabella Sermon-t, aki a Jurassic World: Bukott birodalomban Maisie Lockwood kislányt játszotta. És nemcsak a rendező, de a színész is jól felöltözött a forgatásra, vagyis ismét megerősítést kaptunk, hogy bizony ezúttal havas tájon is látunk majd dinókat.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplők mellett a már korábban bejelentett Jurassic Park három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatér a befejező részre, de egyre több forrás számol be arról, hogy akár az eredeti film gyerek színészei is visszatérnek. Ők már rajtra készen várják a telefonhívást, ahogy azt egy korábbi interjúban is elmondták.

Jurassic World 3. történetét Colin Trevorrow rendező és Emily Carmichael (a fenn látható Battle at Big Rock rövidfilm írója) hozta össze, ami Trevorrow elmondása szerint egy thrillernek felel meg, és várhatóan Londonban már jövő hónapban elkezdik a forgatást. A film bemutatóját a stúdió korábban 2021. június 11-ére tűzte ki.

Total
35
Shares
Previous Article
The Batman

Eltolták a The Batman, a Shazam 2. és a The Flash bemutatóit is

Next Article
Suicide Squad

James Gunn elárulta, hogy újra kell-e nézni az Öngyilkos osztagot, mielőtt beülsz majd a folytatásra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!