Wide Screen
Image default
Filmek

Brie Larson legújabb videójában arról beszélt, hogy az összes új Star Wars-filmnél meghallgatták

Brie Larson nemcsak a Zsivány Egyes szerepére hajtott.

A Marvel Kapitány sztárja, Brie Larson saját YouTube-csatornát indított a nyáron. Az első videóból kiderült, hogy őt is meghallgatták az egyik Star Wars-filmnél. Később kiderült, hogy ez a bizonyos film a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet volt, vagyis ő lehetett volna Jyn Erso Felicity Jones helyett. A legújabb videója szerint azonban nemcsak erre az egy film meghallgatására hívták be, hanem az összesre.

Felkerült az új rész, amiben a meghallgatásokról mesél. Ebben az új részben olyan filmeket sorol fel, ahol őt is meghallgatták, ám végül nem ő kapta a szerepeket. A korábbi kijelentésével ellentétben több messzi-messzi galaxisban játszódó film meghallgatására is elhívták, vagyis kezdetben pályázott Rey szerepére, vagy akár Qi’ra is lehetett volna a Solo: Egy Star Wars-történet antológiafilmben. Sajnos úgy tűnik, hogy egyik szerepre sem ő volt a megfelelő jelölt.

Nem kaptam meg a Gossip Girl szerepét, és nagyon boldog vagyok ezért. Meghallgattak Az éhezők viadalánál, és nem kaptam meg. Meghallgattak a Holnapolisznál, és nem kaptam meg a szerepet. Az összes új Star Wars-film meghallgatására behívtak, és nem kaptam meg. Még azt sem tudom, hogy miért mondom ezt, hogy nem kaptam meg.Brie Larson

Utólag belegondolva nem olyan nagy dráma, hogy nem kapta meg ezeket a szerepeket, hiszen végül őt választották ki Carol Danvers szerepére. Larson remek választásnak bizonyult Marvel Kapitány szerepében, akinek első önálló filmjét már 2018-ban láttuk. A karakter kulcsfontosságú szereplője lesz a Marvel Moziverzum következő éveiben, két év múlva érkezik a második rész, és ő lehet az új Bosszúállók-film felvezetője is. És talán még egy Star Wars-film is összejöhet, mert pletykák szerint ő is esélyes Kevin Feige filmjének főszerepére.

Még több a témában...

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Jon Favreau elárulta, hány részből áll a The Mandalorian S2

Kévés Bence Mihály

Megmutatták, hogy milyen volt a Ren lovagjai eredeti mesterének a fénykardja

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat