Főoldal Filmek Brie Larson legújabb videójában arról beszélt, hogy az összes új Star Wars-filmnél meghallgatták
Filmek

Brie Larson legújabb videójában arról beszélt, hogy az összes új Star Wars-filmnél meghallgatták

Brie Larson nemcsak a Zsivány Egyes szerepére hajtott.

799
Brie Larson Marvel Kapitány

A Marvel Kapitány sztárja, Brie Larson saját YouTube-csatornát indított a nyáron. Az első videóból kiderült, hogy őt is meghallgatták az egyik Star Wars-filmnél. Később kiderült, hogy ez a bizonyos film a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet volt, vagyis ő lehetett volna Jyn Erso Felicity Jones helyett. A legújabb videója szerint azonban nemcsak erre az egy film meghallgatására hívták be, hanem az összesre.

Felkerült az új rész, amiben a meghallgatásokról mesél. Ebben az új részben olyan filmeket sorol fel, ahol őt is meghallgatták, ám végül nem ő kapta a szerepeket. A korábbi kijelentésével ellentétben több messzi-messzi galaxisban játszódó film meghallgatására is elhívták, vagyis kezdetben pályázott Rey szerepére, vagy akár Qi’ra is lehetett volna a Solo: Egy Star Wars-történet antológiafilmben. Sajnos úgy tűnik, hogy egyik szerepre sem ő volt a megfelelő jelölt.

Nem kaptam meg a Gossip Girl szerepét, és nagyon boldog vagyok ezért. Meghallgattak Az éhezők viadalánál, és nem kaptam meg. Meghallgattak a Holnapolisznál, és nem kaptam meg a szerepet. Az összes új Star Wars-film meghallgatására behívtak, és nem kaptam meg. Még azt sem tudom, hogy miért mondom ezt, hogy nem kaptam meg.

Brie Larson

Utólag belegondolva nem olyan nagy dráma, hogy nem kapta meg ezeket a szerepeket, hiszen végül őt választották ki Carol Danvers szerepére. Larson remek választásnak bizonyult Marvel Kapitány szerepében, akinek első önálló filmjét már 2018-ban láttuk. A karakter kulcsfontosságú szereplője lesz a Marvel Moziverzum következő éveiben, két év múlva érkezik a második rész, és ő lehet az új Bosszúállók-film felvezetője is. És talán még egy Star Wars-film is összejöhet, mert pletykák szerint ő is esélyes Kevin Feige filmjének főszerepére.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...