Wide Screen
Image default
Filmek

Brie Larson megerősítette, hogy melyik Star Wars-film meghallgatására sietett

Brie Larson lecsúszott az egyik Star Wars-film főszerepéről.

A színésznő még július elején árulta el, hogy néhány évvel ezelőtt őt is megkeresték az egyik Star Wars-film szerepével. Brie Larson júliusban saját YouTube-csatornát indított, s az első videójában arra is kitért, hogy a 2010-es években Star Wars szereplőválogatásra sietett miközben defektet kapott. Végül nem ő kapta a főszerepet, de az akkori videóból nem derült ki, hogy melyik filmről volt szó.

Mi is csak találgatni tudtunk, hogy Rey, Jyn Erso vagy esetleg Qi’ra karakterére pályázott a Marvel Kapitány főszereplője, hétvégén azonban végre fény derült az igazságra. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet forgatókönyvírója, Gary Whitta is új elfoglaltságának hódol a népszerű videómegosztó portálon. Whitta nem a megszokott formában beszélget a meghívottakkal, hanem a Nintendo konzolcsalád Animal Crossing című videojátékán keresztül tesz fel kérdéseket a vendégeknek. Többek között ebben a műsorban derült ki az is, hogy Brie Larson nagyon szívesen eljátszaná a Metroid-játékból Samus Aran protagonistát.

Természetesen ha már Star Wars-íróról beszélünk, akkor nem maradhatott el a kérdése sem, hogy Larson melyik titokzatos film meghallgatásán járt, bár ha Whitta emlékezete nem csal, akkor éppen az ő filmjére hívták be.

Ó, igen! Te írtad a Zsivány Egyest, igaz? Meghallgattak erre, de nem kaptam meg a főszerepet.Brie Larson

A főszerepet végül Felicity Jones kapta, ő lehetett Jyn Erso, de így belegondolva, nem is annyira nagy tragédia, hogy nem Larson kapta a szerepet. Hozzá sokkal jobban illik Carol Danvers szerepe, és még jobban is járt, hiszen abban az esetben csak egy filmre kapott volna szerződést, ellenben most a Marvel Moziverzum vezető karakterévé avanzsálódik az elkövetkező években. Marvel Kapitánnyal legközelebb 2022. július 8-án találkozhatunk a Marvel Kapitány 2. részében.  

Marvel Kapitány

Még több a témában...

A Marvel Kapitány előtt Brie Larson két másik Marvel-film meghallgatására is elment

Kévés Bence Mihály

Brie Larson legújabb videójában arról beszélt, hogy az összes új Star Wars-filmnél meghallgatták

Kévés Bence Mihály

A Marvel Kapitány forgatókönyv korai vázlataiban meghalt volna az egyik szereplő

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat