Marvel Kapitány

Brie Larson megerősítette, hogy melyik Star Wars-film meghallgatására sietett

Brie Larson lecsúszott az egyik Star Wars-film főszerepéről.

A színésznő még július elején árulta el, hogy néhány évvel ezelőtt őt is megkeresték az egyik Star Wars-film szerepével. Brie Larson júliusban saját YouTube-csatornát indított, s az első videójában arra is kitért, hogy a 2010-es években Star Wars szereplőválogatásra sietett miközben defektet kapott. Végül nem ő kapta a főszerepet, de az akkori videóból nem derült ki, hogy melyik filmről volt szó.

Mi is csak találgatni tudtunk, hogy Rey, Jyn Erso vagy esetleg Qi’ra karakterére pályázott a Marvel Kapitány főszereplője, hétvégén azonban végre fény derült az igazságra. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet forgatókönyvírója, Gary Whitta is új elfoglaltságának hódol a népszerű videómegosztó portálon. Whitta nem a megszokott formában beszélget a meghívottakkal, hanem a Nintendo konzolcsalád Animal Crossing című videojátékán keresztül tesz fel kérdéseket a vendégeknek. Többek között ebben a műsorban derült ki az is, hogy Brie Larson nagyon szívesen eljátszaná a Metroid-játékból Samus Aran protagonistát.

Természetesen ha már Star Wars-íróról beszélünk, akkor nem maradhatott el a kérdése sem, hogy Larson melyik titokzatos film meghallgatásán járt, bár ha Whitta emlékezete nem csal, akkor éppen az ő filmjére hívták be.

Ó, igen! Te írtad a Zsivány Egyest, igaz? Meghallgattak erre, de nem kaptam meg a főszerepet.Brie Larson

A főszerepet végül Felicity Jones kapta, ő lehetett Jyn Erso, de így belegondolva, nem is annyira nagy tragédia, hogy nem Larson kapta a szerepet. Hozzá sokkal jobban illik Carol Danvers szerepe, és még jobban is járt, hiszen abban az esetben csak egy filmre kapott volna szerződést, ellenben most a Marvel Moziverzum vezető karakterévé avanzsálódik az elkövetkező években. Marvel Kapitánnyal legközelebb 2022. július 8-án találkozhatunk a Marvel Kapitány 2. részében.  

Marvel Kapitány
Total
3
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder inkább megsemmisíti Az Igazság Ligája rendezői változatát, ha fel kell használni Joss Whedon jeleneteit

Next Article

Folytatást kap az Earthlock

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!