x
Close


Közelgő események

Filmek

Brie Larson megerősítette, hogy melyik Star Wars-film meghallgatására sietett

Brie Larson lecsúszott az egyik Star Wars-film főszerepéről.

Brie Larson megerősítette, hogy melyik Star Wars-film meghallgatására sietett
  • Publishedjúlius 27, 2020

A színésznő még július elején árulta el, hogy néhány évvel ezelőtt őt is megkeresték az egyik Star Wars-film szerepével. Brie Larson júliusban saját YouTube-csatornát indított, s az első videójában arra is kitért, hogy a 2010-es években Star Wars szereplőválogatásra sietett miközben defektet kapott. Végül nem ő kapta a főszerepet, de az akkori videóból nem derült ki, hogy melyik filmről volt szó.

Mi is csak találgatni tudtunk, hogy Rey, Jyn Erso vagy esetleg Qi’ra karakterére pályázott a Marvel Kapitány főszereplője, hétvégén azonban végre fény derült az igazságra. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet forgatókönyvírója, Gary Whitta is új elfoglaltságának hódol a népszerű videómegosztó portálon. Whitta nem a megszokott formában beszélget a meghívottakkal, hanem a Nintendo konzolcsalád Animal Crossing című videojátékán keresztül tesz fel kérdéseket a vendégeknek. Többek között ebben a műsorban derült ki az is, hogy Brie Larson nagyon szívesen eljátszaná a Metroid-játékból Samus Aran protagonistát.

Természetesen ha már Star Wars-íróról beszélünk, akkor nem maradhatott el a kérdése sem, hogy Larson melyik titokzatos film meghallgatásán járt, bár ha Whitta emlékezete nem csal, akkor éppen az ő filmjére hívták be.

Ó, igen! Te írtad a Zsivány Egyest, igaz? Meghallgattak erre, de nem kaptam meg a főszerepet.

Brie Larson

A főszerepet végül Felicity Jones kapta, ő lehetett Jyn Erso, de így belegondolva, nem is annyira nagy tragédia, hogy nem Larson kapta a szerepet. Hozzá sokkal jobban illik Carol Danvers szerepe, és még jobban is járt, hiszen abban az esetben csak egy filmre kapott volna szerződést, ellenben most a Marvel Moziverzum vezető karakterévé avanzsálódik az elkövetkező években. Marvel Kapitánnyal legközelebb 2022. július 8-án találkozhatunk a Marvel Kapitány 2. részében.  

Marvel Kapitány
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.