Főoldal Filmek A Trónok harca és a Westworld sorozatok rendezője is esélyes lehet a Marvel Kapitány 2. rendezői székére
Filmek

A Trónok harca és a Westworld sorozatok rendezője is esélyes lehet a Marvel Kapitány 2. rendezői székére

Még januárban jelentették be a Marvel Kapitány 2. részét, azonban az eredeti rendezőpáros nem tér vissza a folytatásra, és a Marvel Studios már keresi az utódot.

451
Marvel Kapitány 2.

Még januárban jelentették be a Marvel Kapitány 2. részét, azonban az eredeti rendezőpáros nem tér vissza a folytatásra, és a Marvel Studios már keresi az utódot.

Csak idő kérdése volt, hogy a Marvel Studios mikor fogja bejelenteni a Marvel Kapitány második részét, miután a Marvel első női önálló szuperhősfilmje csaknem 1,1 milliárd dollárt kasszírozott össze a világ mozikasszáinál. Végül a 2019-es sikerfilm folytatását még év elején jelentette be a Marvel, hogy az egyeztetések és a tervek kidolgozása után zöld utat kap a projekt.

Az első részt jegyző Anna Boden és Ryan Fleck páros azonban nem kap lehetőséget a második résznél, ám a hírek szerint a stúdió ezúttal is egy női rendezőre szeretné bízni a dirigálást. A legfrissebb hírek szerint a listára felkerült Michelle MacLaren neve is, aki korábban az HBO két nagysikerű sorozatánál, a Trónok harca és a Westworld epizódjainál is kipróbálta magát.

Daniel Richtman értesülései szerint McLaren csak egy név a sok közül, akik felkerültek a listára, és amiből majd választ Kevin Feige, ám bárki is kapja meg a lehetőséget a folytatás élén, az jó eséllyel pályázik a következő Bosszúállók-film székére is, hiszen ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Marvel Kapitány 2. vezetheti fel az új Bosszúállók-filmet, mint tette azt az Amerika kapitány: Polgárháború 2016-ban a Russo testvérek rendezésével.

MacLaren neve eredetileg a Warner Bros.-tól a Wonder Woman listáján is szerepelt, ám kreatív különbségre hivatkozva távozott a projektről, helyét pedig Patty Jenkins töltötte be, aki hasonló okokkal távozott a Marveltől a Thor: Sötét világtól. MacLaren után több stúdió is érdeklődik, hiszen pletykák szerint a Sony Pictures is őt szemelte ki a Spider-Woman-film rendezőjének.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események