Close


Közelgő események

Filmek

Ayesha visszatér A galaxis őrzői vol. 3.-ban

James Gunn rendező megerősítette, hogy a Vol. 3.-ban is látni fogjuk A galaxis őrzői vol. 2. gonoszát, Ayeshát.

Ayesha visszatér A galaxis őrzői vol. 3.-ban
  • PublishedMay 10, 2017

James Gunn rendező megerősítette, hogy a Vol. 3.-ban is látni fogjuk A galaxis őrzői vol. 2. gonoszát, Ayeshát.

A cikk hátralévő része spoiler-elemeket fog tartalmazni A galaxis őrzői vol. 2.-re nézve, így ha még nem láttad a filmet, akkor csak óvatosan. A film kritikája itt olvasható.

Az Őrzők-folytatásából kiderült, hogy a filmben a szuverének és úrnőjük, Ayesha csak másodlagos főgonosz, az igazi gazfickó az Élő bolygó, Ego (Kurt Russell), aki nem mellesleg Űrlord apját játszotta. De történet szempontjából mindegyik ellenségnek fontos szerepe volt, kinek kisebb rész jutott ki, kinek nagyobb, és világos, hogy ezeknek kihatása lesz a harmadik részre is. Egyrészről ennek az az oka, hogy az öt stáblistás jelenet egyikében épp Ayeshát láttuk, aki új „gyermekéről”, Adamről mesélt, akit az Őrzők elpusztítására kíván felhasználni. Ő Adam Warlock, akiért már regéket zengtek a rajongók, így a Marvel végre felvezeti a szuperhőst.

Az IGN készített egy interjút James Gunn-nal, ahol a harmadik rész írója és rendezője megerősítette, hogy vissza fogják hozni Ayeshát a folytatásban:

Teljes mértékben úgy terveztem, hogy Elizabeth Debicki visszatér. Valójában az egyik kedvenc színészem, akivel valaha dolgoztam. Pom Klementieff (Mantis), Chris Sullivan (Taserface) és Elizabeth Debicki ők így hárman együtt szerintem a legjobb színészek, akikkel valaha is dolgoztam, és annyira nagy öröm volt velük dolgozni ezen a filmen. És újra együtt akarok dolgozni velük.

Kíváncsian várjuk, hogy Ayesha és Adam milyen szerepet tölt majd be A galaxis őrzői vol. 3.-ban, de azt biztosan tudjuk, hogy a rendező már dolgozik a film szkriptjén, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen világszerte imádják a filmjét. A nézők itthon is egymást taposták, csak hogy lássák az Őrzők miként mentik meg másodszor is a galaxist. Adam Warlock bevezetése a Marvel Filmes Univerzumában pedig ahogy írtuk, régóta esedékes volt már, noha a Bosszúállók: Végtelen háborúban még nem látjuk.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.