Adam Warlock

A galaxis őrzői vol. 2. egyik cameo szereplője nem bukkan fel a Bosszúállók: Végtelen

Figyelem, a cikk A galaxis őrzői vol. 2. spoilereket fog tartalmazni, így ha még nem láttad a filmet, csak óvatosan!

Figyelem, a cikk A galaxis őrzői vol. 2. spoilereket fog tartalmazni, így ha még nem láttad a filmet, csak óvatosan!

Számos új karakter kapott cameo-jelenetet James Gunn új filmjében, a Vol. 2.-ben, de a rajongókat mind közül igazán csak egy érdekli, akire már régóta várunk a Marvel Filmes Univerzumában. Kitaláltátok, hogy melyik szereplőről van szó? Ayesha az egyik stáblistás jelenetben utalást tett az új teremtményére a keltetőben, akit Adam Warlock-nak neveznek. Emiatt pedig a rajongók azon kezdtek el agyalni, hogy talán már a következő Bosszúállók-filmben szerepet kap az új hős.

Sajnos azonban rövid ideig tartott az öröm, hiszen az este folyamán Kevin Feige elnök ezt megcáfolta:

Adam nem lesz benne a Végtelen háborúban. Nem tagja a Bosszúállók: Végtelen háborúnak. Igazából ez egyenesen James [Gunn] ötlete volt. Adam Warlock szerepelt az Őrzők korai terveiben, szóval mindig is az Őrzők franchise élén járt a karakter. És ha valahol feltűnhet a jövőben, az az Őrzők lesz.

Ennek ellenére szinte biztosak vagyunk abban, hogy a Vol. 3. egyik legfontosabb szereplője lesz, aki nem mellesleg Bosszúállók-tag is a Marvel képregénysorozatában. Értelmetlen is lett volna egy ekkora horderejű karaktert felvezetni Russo fivérek következő moziaiban, így is szép számmal vállogathatnak a szuperhősök között, korábbi kijelentésük alapján a következő két Bosszúállók-filmben 67 hőssel találkozhatunk.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Krajcáros bohóc tovább rémiszti a gyerekeket az Az második előzetesében

Next Article

Klipet és TV Spotot is bemutattak a Pókember: Hazatéréshez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!