James Gunn már elkezdte írni A galaxis őrzői vol. 3. szkriptjét

A világ számos pontján még csak a mai naptól adták A galaxis őrzői vol. 2.-t, de a rendező már a harmadikon dolgozik.

A világ számos pontján még csak a mai naptól adták A galaxis őrzői vol. 2.-t, de a rendező már a harmadikon dolgozik.

Két hete maga James Gunn jelentette be, erősítette meg hivatalosan is, hogy nem köszön el a második résszel a franchisetól, hanem marad a harmadik részre is, melyet szintén ő fog írni és rendezni. A USA Today tegnap már arról írt, hogy a rendező munkába is állt, s már dolgozik a folytatáson. Az oldalnak egy meglehetősen tartalmas beszélgetése volt a film két szereplőjével, Űrlordot alakító Chris Prattel és Gamorát játszó Zoe Saldanával, akik elmondták, hogy a harmadik részben még nagyobb szerepet kap a két karakter között tartó románc.

Sajnos rövid időben belül ne számítsunk olyan bejelentésre, miszerint forgatni kezdték A galaxis őrzői vol. 3.-at, ugyanis a rendező elmondta korábban, hogy a film a Bosszúállók: Végtelen háború után fog játszódni, és a bemutatóra is a Bosszúállók 4 után kell készülni. Így még pontos megjelenési dátumot sem kapott 2014 nagy blockbusterének, A galaxis őrzőinek harmadik felvonása.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige korábban megerősítette, hogy az Őrzők fejlődésen esnek, vagy már estek át – erre utaló jelét mi is láttuk a második részben -, de hogy tényleg ők lesznek-e az Őrzők, akiknek foglalkozniuk kell mindenféle rossz dologgal az univerzumban, ez még a jövő zenéje. Talán erre utalt Gunn kijelentése is, hogy a negyedik részt egy új csapattal képzelhetjük el.

Mától itthon is adják A galaxis őrzői vol. 2.-t, mielőbb válts jegyet a mozira, nagyon jó.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Becsekkolt a rendező, forog az Aquaman-film

Next Article

Red Band jelzővel ellátott Alien: Covenant klip érkezett

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!