x
Close


Közelgő események

Filmek

A Zsivány Egyes koncepciós tervein Darth Vader Bacta tartályára vethetünk egy pillantást

Közelebbről is megnézhetjük a Bacta tartályt.

A Zsivány Egyes koncepciós tervein Darth Vader Bacta tartályára vethetünk egy pillantást
  • Publishedoktóber 6, 2020

Ma reggel már megosztottunk veletek néhány új koncepciós tervet a Skywalker korából, amikor Kylo Ren rátalált Palpatine eldugott klónlaborjára, most pedig újabb terveket tettek közzé. Ezúttal Gareth Edwards alkotásából, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetből mutatták meg, hogy a Mustafaron Darth Vader kastélyában milyen tervek születtek a Bacta tartályhoz.

A Disney érában készült első antológiafilm visszahozta Darth Vadert, valamint most először mutatták meg nekünk Darth Vadert a Mustafaron. Bár nem időztünk sokat a bolygón, és a kastély belsejébe is csak egy rövid bepillantást kaptunk. A Sith sötét nagyurát itt láttuk a bacta tartályban, miután Krennic igazgató megérkezett. Ez az a tartály, amiben sebei gyógyítása miatt olyan sokat időzött az egykori Anakin Skywalker.

Christian Alzmann koncepciós művész osztott meg néhány új képet arról, hogy a film korai terveiben milyen ötletek születtek a Bacta tartályhoz, és emellett sokkal gazdagabb képet kapunk Darth Vader menedékhelyéről is.

A Star Wars: Skywalker kora után nem tudjunk, hogy a Disney milyen tervvel áll elő, hiszen a legendás Skywalker filmsorozat véget ért, a galaxis új területeit és szereplőit fedezzük fel a jövőben. A Skywalker kora nyitójelenetében Kylo Ren a Mustafaron keresi a Sith-útkeresőt, de az nem derült ki, hogy Vader unokája miért nem kereste fel nagyapja rejtekhelyét. Talán a Lucasfilmnek nagyobb tervei vannak a kastéllyal, esetleg az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban ide is ellátogatunk majd, hiszen pletykák szerint Darth Vader visszatér benne.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.