Főoldal Filmek A Wonder Woman 1984 kiszivárgott képei a főhősnő új képességéről árulkodnak
Filmek

A Wonder Woman 1984 kiszivárgott képei a főhősnő új képességéről árulkodnak

Két kiszivárgott kép is arról árulkodik, hogy milyen képességekre tesz szert Diana hercegnő a Wonder Woman 1984 folytatásban.

461
Wonder Woman 1984

Két kiszivárgott kép is arról árulkodik, hogy milyen képességekre tesz szert Diana hercegnő a Wonder Woman 1984 folytatásban.

A nagysikerű DC és Warner képregényadaptáció második részét június elején mutatták volna be a mozikban, azonban a koronavírus-járványra való tekintettel a stúdió augusztus 14-ére tolta el a Wonder Woman 1984 bemutatóját. Ugyanakkor még ezt a dátumot sem véshetjük kőbe, napról-napra változnak a dolgok, de jó esély van rá, hogy nyár végén jegyet válthatunk Patty Jenkins rendező folytatására.

A film még decemberben kapott előzetest, és néhány információt megosztottak velünk a Comic-Con Experience 2019-es rendezvényén. Többet nem tudunk Diana hercegnő folytatásáról, minthogy a Hidegháború idején, 1984-ben játszódik a film, bravúros módon Steve Trevor (Chris Pine) visszatért a halálból, és a főgonosz Gepárd lesz (Krsiten Wiig), akit hivatalosan még nem fedtek fel (néhány kiszivárgott promóciós képtől eltekintve), mindig csak Barbara Minervaként ábrázoltak Max Lord (Pedro Pascal) oldalán.

Az amazonok hercegnőjét három éve már láttuk, hogy milyen mutatványokra képes a filmvásznon, emberfeletti erővel bír, elképesztően gyors, lasszót is kapott már, azonban a most kiszivárgott képekből az is kiderült, hogy még repülni is képes lesz.

Visszatérve még a premierre, a Warner Bros. megerősítette néhány hete, hogy hiába indul május végén az HBO Max streamingszolgáltató, a Tenet és a Wonder Woman 1984 kizárólag a mozikban kerül bemutatásra. Érdekes lesz figyelni a következő hetek eseményeit, hogy mennyiben javul a helyzet mondjuk Észak-Amerikában, ahol a járvány görbéje még nem most kezd ellaposodni. A Sony Pictures például nem kockáztat, ők minden blockbustert eltoltak 2021-re, szemben a Disneyvel, aki a Mulant július 23-ára jegyezte be. Nagyon optimisták voltak, de lehet, hogy nekik volt igazuk, s nyár végén beindul az élet.

Reméljük, hogy nem késik újabb évet a WW84, amit eredetileg már 2019 novemberében bemutattak volna, ám a stúdió bő félévvel a halasztás mellett döntött – akkor a Joker-film miatt tolták el.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...