Wonder Woman 1984

Diana, Gepárd és még Max Lord is feltűnt a Wonder Woman 1984 legújabb címlapfotóin

Bár nem túl jó minőségűek, de előkerült három új fénykép a várva-várt Wonder Woman 1984 szereplőiről, Dianáról, Gepárdról és Max Lordról.

Bár nem túl jó minőségűek, de előkerült három új fénykép a várva-várt Wonder Woman 1984 szereplőiről, Dianáról, Gepárdról és Max Lordról.

Egy ideális esetben valószínűleg már túl lennénk a Wonder Woman 1984 második előzetesén is, amiben talán a sok kép és játékfigura után Gepárdot is megmutatták volna. Noha Kristen Wiig színésznő karakterét láttuk az első előzetesben és hivatalos fényképen is, eddig mindössze Barbara Minerva-ként mutatták, a karakter átalakulását még nem fedte fel Patty Jenkins rendező.

Az Empire Magazine legújabb szám címlapborítóján a csodálatos Gal Gadot kapott helyett, illetve a főszereplőt néhány akciójelenetben látjuk, ahol Wonder Woman lasszója segítségével elkapja Gepárdot – ez az a jelenet, mint amikor az első trailerben lepkékhez hasonlóan hessegette a pisztolygolyókat -, valamint Max Lord (Pedro Pascal) is feltűnt. Valószínűleg itt már szövetségest alkotnak, és közös erővel próbálják Diana útját állni.

Wonder Woman 1984 sztoriját szigorú titoktartás előzi meg, mindössze annyit tudunk, ahogy a cím is mutatja, a történet a ’80-as években (egészen pontosan 1984-et írunk) játszódik majd, amikor is Diana hercegnő konfliktusba kerül a Szovjetunióval, de még ennél is nehezebb feladat elé állítják az amazonok hercegnőjét: összetalálkozik a legvadabb nemezisével a képregényekből, Gepárddal, akit Kristen Wiig kelt majd életre, Pedro Pascal is egy ellent játszik, ő Maxwell Lord karakter bőrébe bújik – legalábbis erre következtettünk Patty Jenkins egy korábbi bejegyzéséből.

A Wonder Woman 1984 bemutatója eredetileg június 5-én lett volna, azonban a Warner Bros. a koronavírus-járvány miatt csak augusztus 14-én mutatja be, de tekintettel a jelenlegi helyzetre, még abban sem lehetünk biztosak, hogy nem tolják még későbbi időpontra a filmet. Percről-percre változnak a körülmények, és mivel augusztusban sorra mondják le a rendezvényeket, a stúdió optimista volt a nyár végével.

Total
11
Shares
Previous Article
A Hangya és a Darázs

KRITIKA: A Hangya és a Darázs

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Steven Spielberg menthette meg az egyik Skywalker kora karakter életét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!