Wide Screen
Image default
Filmek

A Wonder Woman 1984 promóciós képe leleplezte Kristen Wiig Gepárd karakterét

Néhány új promóciós képnek köszönhetően végre képet kaptunk arról, hogy Kristen Wiig színésznő hogyan alakul át Gepárddá Petty Jenkins rendező folytatásában.

Néhány új promóciós képnek köszönhetően végre képet kaptunk arról, hogy Kristen Wiig színésznő hogyan alakul át Gepárddá Petty Jenkins rendező folytatásában.

Mondanunk sem kell, hogy a Wonder Woman franchise rajongói mióta tűnődnek azon, hogy a Szellemirtók rebootból Kristen Wiig hogyan fog kinézni Gepárd szerepében a filmben. Bár a decemberben bemutatott Wonder Woman 1984 első előzetesében láttuk trécselni és estélyiben Barbara Anne Minnerva karakterét Wiignek, azonban mindeddig Gepárd küllemét titkolták a kíváncsi szemek elől.

Ellenben minap a filmhez készült egyik termék talán idő előtt leleplezte, hogy milyen lesz Gepárd a filmvásznon, ám ezt hivatalosan nem erősítették meg, de az beszédes, hogy a lehető legtöbb közösségi portálon igyekeztek gyorsan eltávolíttatni a fotót, így jó esély van arra, hogy nem egy rajongói túlkapásról beszélünk, mert egyértelmű, hogy Gepárdot látjuk a képen.

A felvételen látható karakter egészen képregényszerűnek tűnik, bár kevésbé macskaszerűnek, és a megjelenése is picit eltér attól, ahogy megszokhattuk a képregényekben, ugyanakkor filmes vonatkoztatásban mégis megállná helyét. De azt sem szabad elfelejteni, hogy a karakter a képregényekben is különféle alakban jelent meg, sok esetben a haját visszavágták.

A Wonder Woman 1984 országos bemutatója június 4-én lesz.

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat