Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 promóciós képe leleplezte Kristen Wiig Gepárd karakterét

Néhány új promóciós képnek köszönhetően végre képet kaptunk arról, hogy Kristen Wiig színésznő hogyan alakul át Gepárddá Petty Jenkins rendező folytatásában.

Néhány új promóciós képnek köszönhetően végre képet kaptunk arról, hogy Kristen Wiig színésznő hogyan alakul át Gepárddá Petty Jenkins rendező folytatásában.

Mondanunk sem kell, hogy a Wonder Woman franchise rajongói mióta tűnődnek azon, hogy a Szellemirtók rebootból Kristen Wiig hogyan fog kinézni Gepárd szerepében a filmben. Bár a decemberben bemutatott Wonder Woman 1984 első előzetesében láttuk trécselni és estélyiben Barbara Anne Minnerva karakterét Wiignek, azonban mindeddig Gepárd küllemét titkolták a kíváncsi szemek elől.

Ellenben minap a filmhez készült egyik termék talán idő előtt leleplezte, hogy milyen lesz Gepárd a filmvásznon, ám ezt hivatalosan nem erősítették meg, de az beszédes, hogy a lehető legtöbb közösségi portálon igyekeztek gyorsan eltávolíttatni a fotót, így jó esély van arra, hogy nem egy rajongói túlkapásról beszélünk, mert egyértelmű, hogy Gepárdot látjuk a képen.

A felvételen látható karakter egészen képregényszerűnek tűnik, bár kevésbé macskaszerűnek, és a megjelenése is picit eltér attól, ahogy megszokhattuk a képregényekben, ugyanakkor filmes vonatkoztatásban mégis megállná helyét. De azt sem szabad elfelejteni, hogy a karakter a képregényekben is különféle alakban jelent meg, sok esetben a haját visszavágták.

A Wonder Woman 1984 országos bemutatója június 4-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Resident Evil

Kiszivárgott a Netflix Kaptár-sorozatának szinopszisa

Next Article

Ennél véresebb már nem is lehetne a DOOM Eternal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!