Pedro Pascal

Patty Jenkins végre elárulta, hogy kit játszik Pedro Pascal a Wonder Woman folytatásában

Több pletykát is olvashattunk már Pedro Pascal titokzatos szerepéről a Wonder Woman 1984-ben, most azonban Patty Jenkins tiszta vizet öntött a pohárba.

Több pletykát is olvashattunk már Pedro Pascal titokzatos szerepéről a Wonder Woman 1984-ben, most azonban Patty Jenkins tiszta vizet öntött a pohárba.

Éppen a napokban jelentették be, hogy december 8-án a brazil Comic-Con Experience rendezvényen fogják bemutatni a Wonder Woman 1984 első kedvcsinálóját, miután a film bemutatóját csaknem fél évvel eltolták az eredetileg most novemberben kiírt premierhez képest.

A rajongókat több kérdés is foglalkoztatja az első női szuperhősfilm folytatásával kapcsolatban, az egyik, hogy Steve Trevor (Chris Pine) hogyan élte túl az első részt, a másik az, hogy az egykori Trónok harca színész és a The Mandalorian főszerepét megformáló Pedro Pascal kit kelt életre a DC Moziverzumban. A minap Patty Jenkins rendező egy tweetben megerősítette, hogy a dél-amerikai színészt Maxwell Lord karakter bőrében látjuk majd a Wonder Woman 1984-ben.

Legtöbben kezdetek óta erre tippeltek, hiszen a chillei színészt a forgatások alatt többnyire öltönyben és nyakkendőben látták, de még a haját is kiszőkítette a forgatásra. Úgy tűnik, hogy a rajongók nem lőttek nagyon mellé, bár Jenkins konkréten nem mondta így ki a nevét – “Nos… hello, Max.” – hogy Az Igazság Ligája felől érkező üzletember nem ápol jó kapcsolatot az amazonok hercegnőjével, így valószínűleg a filmben is Diana egyik ellensége lesz Gepárdon (Kristen Wiig) kívül.

A Wonder Woman 1984 bemutatója 2020. július 4-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

Végre megjelent a The Outer Worlds

Next Article
Sólyomszem

Jeremy Renner magánéleti problémái miatt bukhatja Sólyomszem szerepét a Marvelnél

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!