Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

A Warner Bros. végül úgy döntött, hogy nem vállalják az online bemutatót, inkább eltolják a Wonder Woman 1984 premierjét, így csak augusztusban látjuk Diana hercegnőt.

A Warner Bros. végül úgy döntött, hogy nem vállalják az online bemutatót, inkább eltolják a Wonder Woman 1984 premierjét, így csak augusztusban látjuk Diana hercegnőt.

Néhány napja már beszámoltunk arról, hogy a Warner Bros. vezetői gyűlést hívtak össze, hogy megvitassák az idei év egyik legjobban várt képregényfilmjének jövőjét, hiszen a koronavírus-járvány terjedésével elkerülhetetlennek tűnt, hogy június elején bemutassák Gal Gadot főszereplésével érkező Wonder Woman folytatását.

Toby Emmerich, a Warner Bros. elnöke korábban úgy fogalmazott, hogy megvizsgálnak minden lehetőséget, és még azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy a tavasszal induló HBO Max streamingszolgáltató adjon otthont az új filmnek, ám erre csak végső esetben kerül sor. A hír után Gal Gadot és Patty Jenkins rendező is üzent, akik kiálltak amellett, hogy a rajongók moziban lássák a második részt, ma este pedig a stúdió hivatalosan is megerősítette, hogy eltolták a bemutatót, és csak augusztus 14-én láthatjuk az amazonok hercegnőjének újabb kalandját, természetesen a mozikban.

Amikor zöld lámpát biztosítottunk a Wonder Woman 1984 előtt, minden szándékkal azon voltunk, hogy a nagy képernyőn mutassuk be, és örömmel jelentjük be, hogy a Warner Bros. Pictures augusztus 14-én elhozza ezt a filmet a színházakba. Reméljük, hogy a világ addigra biztonságosabb és egészségesebb hely lesz.

Wonder Woman 1984 sztoriját szigorú titoktartás előzi meg, mindössze annyit tudunk, ahogy a cím is mutatja, a történet a ’80-as években (egészen pontosan 1984-et írunk) játszódik majd, amikor is Diana hercegnő konfliktusba kerül a Szovjetunióval, de még ennél is nehezebb feladat elé állítják az amazonok hercegnőjét: összetalálkozik a legvadabb nemezisével a képregényekből, Gepárddal, akit Kristen Wiig kelt majd életre, Pedro Pascal is egy ellent játszik, ő Maxwell Lord karakter bőrébe bújik – legalábbis erre következtettünk Patty Jenkins egy korábbi bejegyzéséből.

Még több a témában...

Snyder egy képpel erősítette rá, hogy Darkseid is szerepelni fog Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

A WarnerMedia elnöke szerint 30M dollárnál jóval többe kerül bemutatni a Snyder Cutot

Kévés Bence Mihály

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat