Wonder Woman 1984

A Warnernél azon vitáznak, hogy a mozikban, vagy online mutassák be a Wonder Woman 1984-et

Mivel a mozik még nagy valószínűséggel zárva tartanak júniusban is, a tulajdonosok azon vitáznak, hogy elhalasszák vagy online elérhetővé tegyék a Wonder Woman 1984-et.

Mivel a mozik még nagy valószínűséggel zárva tartanak júniusban is, a tulajdonosok azon vitáznak, hogy elhalasszák vagy online elérhetővé tegyék a Wonder Woman 1984-et.

Hollywood patthelyzetbe került, senki sem tudja megjósolni, hogy mi lesz három hónappal később, sikerül-e megfékezni a járványt, vagy a június elejére kitűzött Wonder Woman 1984 bemutatóját is törölni kell, mert egyfelől a mozik még zárva tartanak majd, és senki sem mer kimozdulni. A Warner Bros. fejesei most éppen azon vitáznak, hogy mi tévők legyenek, elnapolják a bemutatót más filmekhez hasonlóan, vagy a tavasszal induló HBO Max streamingszolgáltatón online mutassák be. Ám így súlyos dollármillióktól esnek el.

A hírek szerint a beszélgetések még korai szakaszban járnak, és a vitába még nem folyt bele sem Patty Jenkins, sem Charles Roven vezető producer. Helyettük a Warner Pictures csoport elnöke, Toby Emmerich vitatja a lehetőségeket néhány tanácsadóval, hogy mi tévő legyen a stúdió ebben a szorult helyzetben.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Wonder Woman 1984 színházi bemutatóját preferálják inkább, de a digitális és streaming is ott van, mint alternatív megoldás, és erre az egyik legjobb lehetőség lehet a hamarosan startoló HBO Max nevezetű új platform. Állítólag Jenkins és Roven ragaszkodnak a premierhez, és augusztust tanácsolják majd, de még korai lenne kőbe vésni az új dátumot.

A legfőbb gondot az jelenti, hogy a Wonder Woman 1984 csaknem kétszázmillió dollárból készült, és ez nyomós ok amiért ragaszkodnak a színházi előadáshoz, már csak azért is, mert az HBO Max egy friss szolgáltatás lesz, kezdetben kevés előfizetővel, ám éppen egy ilyen filmmel ösztönözhetnék a rajongókat, hogy előfizessenek rá. Kimatekozták, ha el szeretnék érni az egymilliárdot, akkor $30-40 áron való kölcsönzés esetében 16-21 millió letöltésre lenne szüksége a stúdiónak. Hamarosan kiderül, hogy mi tévők lesznek.

Total
10
Shares

Leave a Reply

Previous Article

Egy friss teória szerint Eleven teremthette az Upside Downt

Next Article

Nem kell elfelejteni a PS5 visszafelé kompatibilitását

Related Posts