Főoldal Filmek Warner Bros.: Bármi lesz is, a Wonder Woman 1984 és a Tenet kizárólag a mozikban kerül bemutatásra
Filmek

Warner Bros.: Bármi lesz is, a Wonder Woman 1984 és a Tenet kizárólag a mozikban kerül bemutatásra

A Warner Bros. úgy érezte, hogy ideje tisztázni a felmerült kérdéseket miszerint a WarnerMedia újragondolja a dolgokat a színházi bemutatókkal kapcsolatban.

461
Tenet Wonder Woman 1984

A Warner Bros. úgy érezte, hogy ideje tisztázni a felmerült kérdéseket miszerint a WarnerMedia újragondolja a dolgokat a színházi bemutatókkal kapcsolatban.

A stúdió tegnap egy félreértelmezhető kijelentést tett, miszerint újra kell gondolniuk a folyamatot, és új alapokra kell helyezni a modellt. Sokan úgy értelmezték a Warner Bros. szavát, hogy ez akár azt is jelentheti, hogy a Tenet és a Wonder Woman 1984 mégsem kerül bemutatásra a mozikban, s a Scooby példáját követve majd online teszik elérhetővé, mondjuk a május végén érkező HBO Max streamingszolgáltatón.

De nem erről van szó, a stúdió újabb nyilatkozatot adott ki a témával kapcsolatban, melyben megerősítették, hogy továbbra is kitartanak és elkötelezettek a mozik felé, bármi történjék is a világban, a filmeket a mozikban fogják bemutatni. Christopher Nolan új alkotása, a Tenet neve mellett még mindig nyári premierdátum szerepel, a Wonder Woman 1984 pedig augusztus 14-ére költözött át, ami egy nagyon optimista választásnak tűnt elsőre is a stúdiótól.

A Warner Bros. stúdió elnöke megerősítette, hogy a legnagyobb címeket kizárólag a mozikban fogják bemutatni, és ha erre várni kell, akkor várni fognak, de nem lesz online elérhető egyből:

Elkötelezettek vagyunk – és nyilván izgatottak -, hogy nyáron vagy amikor kinyitnak majd a mozik, ott mutassuk be a Tenet-filmet. Támogatjuk a színházakat és a kiállító partnereinket, és biztosak vagyunk benne, hogy az olyan vezetőcímek, mint a Tenet vagy a Wonder Woman 1984, pontosan azok a címek, amikért az emberek megőrülnek, a színházakban kerül bemutatásra.

Ann Sarnoff

A WarnerMedia vállalat vezérizgatója, John T. Stankey is felszólalt, aki szintén elmondta, hogy kitartanak partnereik mellett, és van még keresnivalójuk a mozikban ebben a világban.

A színházi filmek mindig is jelentős részét tették ki az ökoszisztémánknak. Teljes mértékben elvárom, hogy kiértékeljük üzleti tevékenységünket, folytassuk a kreatív munkát, ami méltó a színházi élményhez.

John T. Stankey

Bármennyire is szeretnénk mielőbb látni Diana hercegnő következő kalandját, arra még jócskán várnunk kell, hiszen világszerte bezárták a mozikat, és több helyen tiltják is a tömeges rendezvényeket, szóval ha nem is nyitnak ki a mozik nyáron sem, a filmet újra eltolják, de kőbe vésett, hogy a mozikban lesz elérhető Gal Gadot főszereplésével készült folytatás.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...