Venom

Végre filmcímet kapott a Venom 2., sajnos azonban eltolták a bemutatót

Sokáig tényleg úgy tűnt, hogy a Sony Pictures nem tolja el az őszre tervezett Venom 2. bemutatóját, azonban nem sokkal korábban megtörtént, amitől a rajongók tartottak.

Sokáig tényleg úgy tűnt, hogy a Sony Pictures nem tolja el az őszre tervezett Venom 2. bemutatóját, azonban nem sokkal korábban megtörtént, amitől a rajongók tartottak.

A Sony Pictures volt az első stúdió, aki a koronavírus-járvány miatt törölni kényszerült egy bemutatót. A 007 Nincs idő meghalni James Bond-filmet eredetileg áprilisban mutatták volna be, azonban a stúdió még március elején bejelentette, hogy törlik a premiert, s inkább novemberben mutatják be Daniel Craig utolsó nagy küldetését a 007-es ügynök szerepében.

A jelenlegi helyzetre valót tekintettel sajnos azonban a Morbius-film után másik alkotását, az október 2-ára tervezett Venom 2. bemutatóját áttette 2021. június 25-ére, vagyis az eredetileg a The Batmannek fenntartott időablakban kerül sor a premierre. A hírt nem traileren tolták be, de legalább lerántották a leplet a hivatalos filmcímről is, ami a Venom: Let There Carnage lett. A döntésben valószínűleg komoly szerepet játszott a Morbius az élővámpír nyári törölt bemutatója is, merthogy a Sony Pictures saját Pókember univerzumot kezdett építeni.

A jelen körülményekre való tekintettel még az sem biztos, hogy bármelyik másik szuperhősfilmet bemutatják idén, hiszen bár a Warner Bros. rendkívül optimistán augusztus 14-ére csúsztatta a Wonder Woman 1984-et, míg a Disney november 5-ére tűzte ki a Fekete Özvegy-film bemutatóját, perpillanat nem valószínű, hogy egyik stúdió is meg meri kockáztatni, hogy egy ilyen nagyköltségvetésű filmet bemutasson 2020-ban, s ezzel dollármillióktól essen el. Az online bemutató pedig nem opció, minden áron mozikban szeretnék csalogatni a rajongókat.

Ami pedig a Venom folytatását érinti, Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

Total
11
Shares
Previous Article

A Microsoft már májusban kijátszhatja az utolsó kártyáit az új Xbox(ok)ról

Next Article
Az éhezők viadala

Az éhezők viadala előzményfilmjén dolgozik az eredeti kreatív csapat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!