Főoldal Filmek Naomie Harris lehet Sikoly a Venom folytatásában
Filmek

Naomie Harris lehet Sikoly a Venom folytatásában

Moneypennyt is megformáló Naomie Harris lehet Venom második ellenfele a folytatásban.

310
Naomie Harris

Naomie Harris lehet Venom második ellenfele a folytatásban, akit sokan James Bond titkárnőjeként ismernek csak.

A Sony Pictures és Andy Serkis rendező lassan két hete már, hogy szereplőválogatást tart a nagysikerű Venom második résznél. Azt már tudjuk, hogy Woody Harrelson, mint Vérontó ott lesz a folytatásban, de a legújabb hírek szerint egy másik gonosztevőt is Eddie Brock szimbiotájára küldenek. Úgy hírlik, hogy Sikoly is megkeseríti majd főszereplőnk dolgát.

A direktor minden bizonnyal nem tántorodott vissza attól sem, hogy csupa A-listás színészeket válogasson filmjébe, hiszen legújabb kiszemeltje Naomi Harris, aki Sikolyt keltheti életre a filmvásznon. A képregényekben ő és Vérontó között szerelmi szál alakul ki, így arra is számíthatunk, hogy ezt a véres és beteg dinamikát is viszontláthatjuk a filmvásznon.

Ahogy már a bevezetőben is írtuk, a színésznőt legjobban a James Bond franchiseból Eve Moneypennyként ismerjük, de Oscar-díjra is jelölte már az Akadémia a Holdfényben nyújtott alakítása miatt is, ezúttal pedig a képregényfilmekben is megcsillogtathatja talentumát. Mások mellett olyan ígéretes szereplőgárdával büszkélkedhet a Venom 2., mint Tom Hardy, Woody Harrelson és Michelle Williams. Azt, hogy Tom Holland Pókembere csatlakozik-e a csapathoz, még homály fedi, ám várhatóan a következő hetekben még több színészről derül ki, hogy csatlakozott a stábhoz.

Bárhogy is alakuljon, a Venom 2. részt valamikor 2020 októberében mutathatják be, de hivatalosan a stúdió még nem tűzte ki a premiert.

Sikoly

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...