Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Hét hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 premierét

Csúnyán eltolták a Wonder Woman 1984 folytatás bemutatóját, amire eredetileg 2019. november 1-jén került volna sor.

Egyelőre tisztázatlan okok miatt a Warner Bros. stúdió úgy döntött, hogy 7 hónappal eltolja a Wonder Woman 1984 bemutatóját, így csak 2020. június 5-én kerül sor a DC Moziverzum minden idők legsikeresebb szuperhősfilm folytatására, holott a stúdió arra a napra már bejegyzett egy filmet, amit még a San Diego-i Comic-Conon jelentett be a DC. A kérdés tehát most az, hogy a megüresedett napra mely másik projekt kerül, vagy teljesen elfelejthetjük azt a dátumot, így jövőre is csak egy DC-filmet látunk mozikban.

Ezzel a módosítással 2019-ben csak egy DC-filmre válthatunk jegyet a mozik kasszái előtt, mégpedig a Shazam!-ra, amit 2019. április 5-én mutatnak be. 2020 sokkal titokzatosabb év lehet, ugyanis február 14-ére már a Warner beígért egy filmet, de arról még semmit sem tudunk, sokan az évek óta halogatott Flash-filmet várják arra a napra, az új bejelentés értelmében nyáron pedig a Csodanő második részét kapjuk meg.

A stúdió talán már jóval korábban meghozta a döntést, hiszen kissé különös volt mikor a Joaquin Phoenix-féle Joker-filmet (2019. október 4.) csak egy hónappal a Wonder Woman 1984 bemutatója előtt tűzte volna moziműsorra, de a mostani bejelentéssel már összeállt a kép. Sok rajongó bízott abban, hogy 2020-ben végre látjuk Matt Reeves rendező The Batman önálló részét, azonban csak jövő év nyarán kezdik a forgatást, így valószínűtlen, hogy 2020-ban bemutassák, főleg nem február 14-én.

Még több a témában...

Wonder Woman 1984 forgatási videó, rajta Cheetah

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman megkapta a végső előzetesét [FELIRATOS]

Kévés Bence Mihály

Alicia Vikander egy igazi Tomb Raider gamer volt

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább