Wide Screen
Image default
Filmek

A Warner Bros. imádja Matt Reeves The Batman forgatókönyvét

Néhány hete került átadásra a The Batman projekt legújabb forgatókönyve, és a Warner Bros. egyenesen odáig van érte. Jöhet a forgatás is!

A Heroic Hollywood főszerkesztője, Umberto Gonzalez osztott meg egy hírt a hosszú idő óta készülő The Batman-filmről. A lap első számú embere megtudta, hogy Matt Reeves forgatókönyve elnyerte a stúdió tetszését, a stúdiónál rajonganak a szkript első vázlatáért, ezért el is kezdték előkészíteni a terepet a jövő nyárra ütemezett forgatásra.

Gonzalez tudomása szerint a stúdió egy a projekt mögött álló kreatív csapatot megbízta a projekt felülvizsgálatával, hogy ha minden rendben találnak, akkor minél előbb tető alá hozzák a sokat halogatott filmet. A terv az, hogy 2019 nyarán kezdik a forgatást, így várhatóan valamikor 2020-ban kerül mozikba a legújabb Batman-film, aminek egyelőre főszerepét Ben Affleck játssza. Ha igaz a hír, hogy jövő nyáron forgatni kezdik a filmet, akkor talán hamarosan arról is bejelentést kapunk, hogy Affleck marad-e a filmre, vagy ahogy sokat pletykálták, átadja a stafétabotot egy fiatalabb színésznek.

A történetről először azt beszélték, majd később megerősítették, hogy Joe Manganiello szerepében Deathstroke lesz az egyik antagonista, de Reeves érkezésével ez változott. Jelenleg nem tudni, hogy a Sötét lovag kivel kerül összetűzésbe, de a rendező azt megerősítette, hogy nem Frank Millertől származó Year One képregényt vették alapul a történet írásához.

Még több a témában...

Folytatódik a Batfleck huzavona

Kévés Bence Mihály

Will Smith nem tér vissza Deadshotként James Gunn The Suicide Squad rebootjában

Kévés Bence Mihály

Stan Lee cameo szerepet szeretne vállalni egy DC-filmben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább