The Batman

A Warner Bros. nem állítja le a The Batman és a Mátrix 4. forgatását

A Disney, a Universal Studios és a Netflix is beszűntette a forgatásokat, a Warner Bros. még kitart, és folytatják a The Batman és a Mátrix 4. munkálatait.

A Disney, a Universal Studios és a Netflix is beszűntette a forgatásokat, a Warner Bros. még kitart, és folytatják a The Batman és a Mátrix 4. munkálatait.

A koronavírus-járvány szemben tanúsított óvintézkedések hatására a világ nagyobb bemutatóit, összejövetelit és rendezvényeit sorra mondják le a szervezők, amihez néhány napja Hollywood nagy produkciós filmstúdiói is csatlakoztak. A Disney, a Universal Studios és a Netflix már a hét közepén bejelentette, hogy ideiglenesen felfüggeszt minden forgatást a színészek és a stábtagok testi épsége érdekében.

A Warner Bros. az intézkedések ellenére még nem állított le semmit, folytatják a munkát valamennyi jelenleg, vagy eltervezett fényképezésnél, csakúgy mint a július 5-ére kitűzött Wonder Woman 1984 bemutatóját sem halasztották még el – itt megjegyeznénk, hogy a Disney ugyan leállította a forgatásokat, de még ők sem döntötték el, hogy törlik-e a Fekete Özvegy április 30-ai premierét.

A Variety munkatársa, Justin Kroll arról számolt be éjjel, hogy a The Batman, a Mátrix 4. és a King Richard forgatása a szokásos módon folytatódik, vagyis nem halasztják a munkát, továbbra is kitartanak. Kroll megjegyezte továbbá, hogy mivel az utómunka fázisába lépett a The Suicide Squad, minden bizonnyal a járvány nem fogja érinteni James Gunn alkotását, és a Black Adam forgatását sem kezdik el augusztusig, míg az Aquaman második részén csak 2021-ben kezdődnek a munkálatok.

A helyzet nyilvánvalóan változhat, de a Disney döntése ellenére a Warner Bros. nem tervezi a produkciói forgatásainak leállítását.Justin Kroll

Nem tudni, hogy a Warner meddig tart ki döntése mellett, meddig lehet ezt folytatni, de a show nem állhat le a járvány miatt. Ezt bizonyítja az is, hogy a Legendás állatok franchise harmadik részét jövő hétfőn kezdik forgatni. Nehéz megmondani, hogy mit várhatunk a következő hetekben, hónapokban, mennyire forgatja fel a naptárt 2020-ban a koronavírus, de tény, hogy a Warner egy kicsit máshogy kezeli a helyzetet a többi stúdióval és csatornával szemben.

Total
1
Shares
Previous Article
Jurassic World

Leállították a Jurassic World: Dominion forgatását is

Next Article

Így készült a Nioh 2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!