Főoldal Filmek Tom Cruise és Warner Bros. új megállapodása után tényleg elkészülhet A holnap határa 2.
Filmek

Tom Cruise és Warner Bros. új megállapodása után tényleg elkészülhet A holnap határa 2.

A Warner Bros. vezetői is nagyon akarják A holnap határa folytatását.

2.3k
A holnap határa
Forrás: Warner Bros.

A sci-fi rajongók évek óta várják, hogy elkészüljön A holnap határa folytatása, és most, hogy Tom Cruise a Warner Bros. producere és mozgatórugója lesz, egy lépéssel közelebb került a megvalósításhoz. Hétfőn bombaként robbant a hír, hogy Tom Cruise és a Warner Bros. szerződtek, hogy új egyedi kasszasikereket csináljanak a jövőben.

A rajongók már nagyon akarják A holnap határa folytatását

A The Hollywood Reporter azóta a dolgok mélyére ásott és legalább egy projektet megemlítettek, hogy min dolgozhat az akciósztár a jövőben. Ez bizony A holnap határa 2. A lap szerint Cruise az utóbbi években egyre elégedetlenebb lett a Paramounttal, például odáig ment, hogy 2021-ben ügyvédet fogadott, amikor bejelentették, hogy a Top Gun: Maverick bemutatója után 45 nappal már szeretnék online is közzétenni a filmet. A színészre is nyomást gyakoroltak, hogy csak az ő jóváhagyásával mutathatják be a Mission: Impossible vagy Mint a villám című filmeket a Paramount+-on.

Nemcsak a stúdió tört borsot a színész orra alá, ugyanis a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész gyártási költsége jelentősen túllépte a költségvetést, és állítólag 25 millió dollárt bukott a filmen a Paramount, miután tavaly nyáron alulteljesített a kasszáknál. “A feszültség csak duzzad Tom és a Paramount között a költségvetéssel és az együttműködéssel kapcsolatban” – magyarázza egy bennfentes. “Nem küldi el a forgatókönyvet, nem engedi, hogy megnézzék a legfrissebb változatokat. Régebben nagyon felelősségteljes volt a költségvetéssel kapcsolatban. Ez megváltozott a Leszámolásnál.”

A Warner Bros-nál Cruise állítólag egy újabb nagy franchise-t tervez; valószínűleg egy thrillert vagy akciófilmet. Arról egyelőre nincs szó, hogy ez a DC-hez kötődik-e. Vissza A holnap határához: a Warner Bros. vezetői nagyon szeretnék, ha Cruise továbblépne a 2014-es film folytatásával. Egy örökkévalóságnak tűnik kivárni a filmet, pedig évek óta dolgoznak a folytatás forgatókönyvén. Legutóbb Emily Blunt fejezte ki szándékát, hogy mennyire szeretné megcsinálni a második filmet, most pedig a Warner Bros. vezetői akarják, hogy megvalósuljon a projekt.

A Hiroshi Sakurazaka 2004-es, a kritikusok által is elismert Csak a gyilkolás az, amire szükséged van – Halj meg az ütközetben, szüless újjá a győzelemben! című regénye alapján készült A holnap határa 2014-ben jelent meg, pozitív kritikákat kapott, és világszerte 370 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál 178 millió dolláros költségvetésből.

A Dough Liman által rendezett film főszereplői Cruise és Emily Blunt, akik időhurokban rekedt katonákat alakítottak. Az időcsapdát végül pedig arra használták, hogy kiismerjék és legyőzzék a Földet megszállt idegeneket.

A holnap határa
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

79 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...