Főoldal Filmek Emily Blunt viccesen beszólt Tom Cruisenak, hogy a Mission: Impossible helyett inkább A holnap határa folytatásán dolgozzon
Filmek

Emily Blunt viccesen beszólt Tom Cruisenak, hogy a Mission: Impossible helyett inkább A holnap határa folytatásán dolgozzon

Nem volt már elég Mission: Impossible? Inkább jöhet A holnap határa 2. rése.

274
A holnap határa
Forrás: Warner Bros.

A holnap határa című filmet még 2014-ben mutatták be a mozikban, és meglepően jól fogadta a közönség, a kritikusok is szépeket írtak a Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével készült filmről. Azóta többször szóba került már a folytatás, ám mindeddig nem készült el, és egyre távolibbnak tűnik, hogy valaha is láthatjuk.

Emily Blunt az elmúlt időben többször is elmondta, rajta nem múlik, ha hívják, ő megy a folytatásra. Most éppen azzal viccelődött, hogy mindent megtesz azért, hogy rávegye Tom Cruise-ékat a folytatásra. A színésznő a Happy Sad Confused podcast egyik legutóbbi epizódjában azt mondta, hogy szeretné, ha lenne még egy film, és elárulta, hogy már olvasta is a forgatókönyvet.

Volt egy, amit Doug [Liman] úgymond átcsúsztatott hozzám. Úgy értem, nagyon szeretném megvalósítani, de nem tudom, mikor és hogyan. És hány Mission Impossiblesre van szüksége neki [Cruise-nak].

Emily Blunt

Blunt azzal viccelődött, hogy Cruise-nak “vissza kellene térnie arra a terepre, ahol újra az a zseniális gyáva hős lehetne, ami annyira hihetetlen volt.” A Liman által rendezett 2014-es filmben Blunt játszotta a főszereplőt Cruise-szal szemben, aki újra és újra ugyanazt a napot éli át az idegenekkel harcolva.

Korábban az interjú során Blunt arról is beszélt, hogy miért nem tartja magát filmsztárnak, annak ellenére, hogy karrierje során több tucat filmben szerepelt. És amikor arról kérdezték, mi a különbség aközött, hogy színésznek vagy filmsztárnak nevezik-e, a színésznő azt válaszolta: “Azt hiszem, a legtöbb ember [először] színésznek tekintené magát”, majd amikor Horowitz megkérdezte, hogy szerinte mindkettő lehetne-e, Blunt gyorsan válaszolt: “Nem, az durva lenne. Nem hiszem. Csak azt gondolom, hogy számomra egy filmsztár túlságosan is elkülönül attól, amit mi elkezdtünk csinálni, és amiért szeretjük, és amiért én is szeretem” – tette hozzá.

A beszélgetés további részében kifejtette Blunt, hogy szerinte nem lehet valakiből filmsztár anélkül, hogy ne ismernék el a színészi tehetségét, és példaként felhozta “az egyik első színészt, aki nagy hatással volt rá” gyerekkorában.

“Julia Roberts, akit, tudod, filmsztárként definiáltak” – kezdte Blunt. “De nem szabad elfelejteni a felbecsülhetetlen színészi képességeit, és azt, hogy milyen hihetetlen volt a Micsoda nőben, és azért vált belőle filmsztár, mert elrabol és magával ragad téged abban a filmben a fenomenális tehetsége, bája és karizmája miatt.”

Blunt legutóbb az Oppenheimer című filmben játszotta J. Robert Oppenheimer feleségét. A filmet két hete már játsszák a mozikban.

A holnap határa
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...