Főoldal Filmek Emily Blunt még nem mondott le A holnap határa folytatásáról
Filmek

Emily Blunt még nem mondott le A holnap határa folytatásáról

A holnap határa folytatásáról kérdezték Emily Bluntot.

456
A holnap határa
Forrás: Warner Bros.

Emily Blunt nem szűkölködik fellépésekben – a Dzsungeltúra, a Mary Poppins visszatér és a Hang nélkül első két filmjének sztárja, hogy csak néhányat említsünk, jelenleg a BBC-Prime Video The English című sorozatával az Emy-jelölés előtti köröket járja. De van egy projekt, amire sok sci-fi rajongó már nagyon vágyik: a sokat emlegetett A holnap határa folytatása.

Egy Deadline-interjúban Bluntot A holnap határa folytatásáról is kérdezték. Az évek alatt sok cikk született már a második részről, többek között Doug Liman rendezőt is faggatták, hogy mikor jön a folytatás, ahogy Blunt sem először szólal meg a témában. De akárcsak korábban, most sem tudott konkrét részleteket elárulni a várva várt második részről, bár nagyon szeretné, ha elkészülne.

Szívesen csinálnék még egyet. Nem tudom, mikor és hogyan, de nagyon szeretném. Nem tudom, hogy a hátam bírná-e.

Emily Blunt

Blunt elmondása szerint a jelmeze a sci-fiben – amelyben Tom Cruise karaktere ugyanazt a napot éli újra és újra, miközben egy idegenek elleni háborúban harcol – sokkal nehezebb volt, mint azt a közönség gondolta volna, bár Cruise, akit “viccesnek”, “bájosnak” és “gyöngyszemnek” nevezett, láthatóan jól bírta a megpróbáltatásokat.

“Azt hiszem, csak azt tudtuk, hogy keményebbnek kell lennem, és át kell vészelnem. Mert különben az egész film alatt azzal küszködnél, hogy bárcsak könnyebb lenne a ruhád, de nem az” – emlékezett vissza Blunt. “De nagyon szerettem azt az élményt, és nagyon szívesen dolgoznék újra Douggal [Liman].”

Noha A holnap határa – amely már majdnem egy évtizedes, de valahogy ugyanolyan friss és szórakoztató, mint 2014-ben volt. A siker kulcsa részben fordulatos történetnek volt köszönhető, és mivel a rajongók ennyi év távlatában is ácsingóznak egy újabb részre, talán nem lenne rossz ötlet, ha Tom Cruise és Emily Blunt ismét összeállna, s elkészülne az a bizonyos folytatás.

Liman még 2017-ben utalt egy címre (Live Die Repeat and Repeat), és akkor elmondta, hogy a történet, legalábbis abban a formában, amiben hat évvel ezelőtt volt, valójában inkább egy előzményfilmre emlékeztet mintsem egy folytatásra. A sztoriról legutóbb 2019-ben hallottunk, de azóta hallgatnak róla.

A holnap határa
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...