The Batman

A The Batman forgatási képei mutatják, hogy milyen lesz az új Batbarlang

A legújabb képeken a Batbarlang került rivaldafénybe.

Az elmúlt csaknem egy évben számtalan forgatási kép megjelent már a Robert Pattinson nevével fémjelzett The Batman című produktumról. Kezdve a főhős jelmezével, az új Batmobile-ról és magukról a főszereplőkről is több kép megjelent már a médiában. A DC FanDome alatt bemutatott teaser előzetesben néhány képkocka erejére már felfedezni véltük a Batbarlangot, most azonban a legújabb képeken felülről is megcsodálhatjuk ezt az építményt.

Még télen elkezdődött a forgatás, de a COVID miatt hosszú hónapokra le kellett kapcsolni a kamerákat. Majd nyár közepén jött a hír, hogy a biztonsági protokollok betartása mellett folytatódik a munka, de szeptemberben újabb probléma sújtotta a projektet, Robert Pattinson koronavírus-tesztje pozitív lett, így a főszereplői jeleneteinek forgatásával le kellett állni. A színész felépült, és előbb Liverpoolban, majd Chicagóban forgatták a filmet. A legújabb képek pedig már arról árulkodnak, hogy a stáb ismét a szigetkirályságban dolgozik.

A Daily Mail Celebrity osztott meg egy fényképsorozatot Matt Reeves adaptációjából, hogy a rendező hogyan is képzelte el a Batbarlangot. A képeken láthatjuk Gotham City utcáit is, valamint a Batbarlang külsejét is megcsodálhatjuk madártávlatból.

Matt Reeves egy korábbi kijelentésében úgy fogalmazott, hogy egy detektívfilm lesz noir-stílusjegyekkel, vagyis valami olyan, amit eddig nem láttunk egyik filmes változatban sem, bár videojáték fronton erről már láttunk játékot. A 2013-as Batman: Arkham Origins éppen ebben az időszakban játszódott, és ahol főként nem is Batman szuperképességein volt a hangsúly, hanem hogy mennyire jól vág az esze, és ügyesen göngyölíti fel az ügyeket. A filmhez kapcsolódik majd egy sorozat is, amit az HBO Max streamingszolgáltatón mutatnak be, főszerepben Gotham rendőreivel. Részleteket nem tudunk, hogy mely karakterek kerülnek főszerepbe a sorozatban. A sorozat élére Terence Wintert nevezték ki, de a showrunner múlt héten lelépett kreatív különbségre hivatkozva.

A sötét lovag főszerepét Robert Pattinson kapta, akit sokan az Alkonyatból a vámpírral azonosítanak, de mások mellett a Golden Globe-nyertes Jeffrey Wright Gordon rendőrfőnök szerepében, a Macskanő Zoë Kravitz lett, a film egyik gonosztevőjét Paul Dano kelti életre, aki Rébusz szerepét kapta, Andy Serkis lesz Alfred, Colin Farrell Pingvinként mutatkozik be, az újonnan csatlakozó John Turturro pedig Carmine Falcone karakter szerepében lesz látható.

A filmet eredetileg jövő nyáron mutatták volna be, ám a COVID miatt előbb őszre, majd 2022. március 4-ére csúsztatta a Warner Bros.

Total
23
Shares
Previous Article
Cyborg

Ray Fisher úgy véli, hogy a WarnerMedia vizsgálata miatt hátrált ki Joss Whedon az HBO sorozat mögül

Next Article
Ahsoka Tano

Nem húzták tovább, a The Mandalorian mai részében bemutatták Rosario Dawson Ahsoka Tano karakterét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!