The Batman

Robert Pattinson koronavírusos lett, újra le kellett állítani a The Batman munkálatait

Pozitív lett Robert Pattinson tesztje.

Kora este arról kaptunk hírt, hogy ismét le kellett állítani a The Batman forgatását, mert a stáb egyik tagja pozitív koronavírus-tesztet produkált, miközben alig három napja kezdték újra a forgatást az Egyesült Királyságban. Majd késő este érkezett a másik hír, miszerint a címszereplőt alakító Robert Pattinson tesztje lett pozitív.

Több egymástól független forrás is megerősítette, hogy a színész elkapta a betegséget. Kétségtelen, hogy ennél rosszabbul nem is alakulhatott volna a produkció sorsa, nem elég, hogy majdnem fél évre leállították a forgatást, most újabb hetekre kellett megszakítani a munkát. Minden attól függ, hogy Pattinson hány hétre vonul karanténba, mikor tud felmutatni negatív teszteredményt. Arról nem tudni, hogy azokkal a jelenetekkel tudják-e folytatni a munkát, amiben nem szerepel Pattinson.

Természetesen az eset több kérdést is felvet, az egyik és talán legfontosabb, hogy ilyen szigorú előírások mellett valaki elkapja a vírust, akkor mindez miben befolyásolja más hollywoodi alkotásokat, mások is veszélyben vannak? A hozott óvintézkedések elegendők-e a vírus távol tartására? Nehéz megmondani, és helyes döntést hozni. Ezúton is kívánunk mielőbbi gyors gyógyulást.

A Warner Bros. egyszer már eltolta a The Batman kitűzött bemutatóját, jelenleg 2021. október szerepel a film neve mellett, és bízunk benne, hogy tudják tartani az ütemtervet, nem fogják újra eltolni az amúgy pokolian jónak ígérkező filmet. Két hete a DC FanDome-on már megmutatták a teaser előzetest, és még most sem bírunk betelni a videóval.

Total
1
Shares
Previous Article
Mulan

KRITIKA: Mulan

Next Article
Brie Larson

A Marvel Kapitány előtt Brie Larson két másik Marvel-film meghallgatására is elment

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!