Főoldal Filmek Robert Pattinson koronavírusos lett, újra le kellett állítani a The Batman munkálatait
Filmek

Robert Pattinson koronavírusos lett, újra le kellett állítani a The Batman munkálatait

Pozitív lett Robert Pattinson tesztje.

565
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Kora este arról kaptunk hírt, hogy ismét le kellett állítani a The Batman forgatását, mert a stáb egyik tagja pozitív koronavírus-tesztet produkált, miközben alig három napja kezdték újra a forgatást az Egyesült Királyságban. Majd késő este érkezett a másik hír, miszerint a címszereplőt alakító Robert Pattinson tesztje lett pozitív.

Több egymástól független forrás is megerősítette, hogy a színész elkapta a betegséget. Kétségtelen, hogy ennél rosszabbul nem is alakulhatott volna a produkció sorsa, nem elég, hogy majdnem fél évre leállították a forgatást, most újabb hetekre kellett megszakítani a munkát. Minden attól függ, hogy Pattinson hány hétre vonul karanténba, mikor tud felmutatni negatív teszteredményt. Arról nem tudni, hogy azokkal a jelenetekkel tudják-e folytatni a munkát, amiben nem szerepel Pattinson.

Természetesen az eset több kérdést is felvet, az egyik és talán legfontosabb, hogy ilyen szigorú előírások mellett valaki elkapja a vírust, akkor mindez miben befolyásolja más hollywoodi alkotásokat, mások is veszélyben vannak? A hozott óvintézkedések elegendők-e a vírus távol tartására? Nehéz megmondani, és helyes döntést hozni. Ezúton is kívánunk mielőbbi gyors gyógyulást.

A Warner Bros. egyszer már eltolta a The Batman kitűzött bemutatóját, jelenleg 2021. október szerepel a film neve mellett, és bízunk benne, hogy tudják tartani az ütemtervet, nem fogják újra eltolni az amúgy pokolian jónak ígérkező filmet. Két hete a DC FanDome-on már megmutatták a teaser előzetest, és még most sem bírunk betelni a videóval.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.