Wide Screen
Image default
Filmek

Robert Pattinson koronavírusos lett, újra le kellett állítani a The Batman munkálatait

Pozitív lett Robert Pattinson tesztje.

Kora este arról kaptunk hírt, hogy ismét le kellett állítani a The Batman forgatását, mert a stáb egyik tagja pozitív koronavírus-tesztet produkált, miközben alig három napja kezdték újra a forgatást az Egyesült Királyságban. Majd késő este érkezett a másik hír, miszerint a címszereplőt alakító Robert Pattinson tesztje lett pozitív.

Több egymástól független forrás is megerősítette, hogy a színész elkapta a betegséget. Kétségtelen, hogy ennél rosszabbul nem is alakulhatott volna a produkció sorsa, nem elég, hogy majdnem fél évre leállították a forgatást, most újabb hetekre kellett megszakítani a munkát. Minden attól függ, hogy Pattinson hány hétre vonul karanténba, mikor tud felmutatni negatív teszteredményt. Arról nem tudni, hogy azokkal a jelenetekkel tudják-e folytatni a munkát, amiben nem szerepel Pattinson.

Természetesen az eset több kérdést is felvet, az egyik és talán legfontosabb, hogy ilyen szigorú előírások mellett valaki elkapja a vírust, akkor mindez miben befolyásolja más hollywoodi alkotásokat, mások is veszélyben vannak? A hozott óvintézkedések elegendők-e a vírus távol tartására? Nehéz megmondani, és helyes döntést hozni. Ezúton is kívánunk mielőbbi gyors gyógyulást.

A Warner Bros. egyszer már eltolta a The Batman kitűzött bemutatóját, jelenleg 2021. október szerepel a film neve mellett, és bízunk benne, hogy tudják tartani az ütemtervet, nem fogják újra eltolni az amúgy pokolian jónak ígérkező filmet. Két hete a DC FanDome-on már megmutatták a teaser előzetest, és még most sem bírunk betelni a videóval.

Még több a témában...

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat