Főoldal Filmek [DC FanDome] Egyszerűen brutális lett a The Batman előzetese, ezt látnotok kell!
FilmekBREAKING

[DC FanDome] Egyszerűen brutális lett a The Batman előzetese, ezt látnotok kell!

A teaser előzetes a The Batman-filmhez.

646

Azt hisszük, nem túlzás azt mondani, hogy elérkeztünk az este fénypontjához, hiszen a Warner Bros. és a DC a The Batman-filmmel zárta ezt a nagyszerű estét. Sejteni lehetett, hogy valami naggyal készülnek, nem véletlenül került Matt Reeves rendező alkotása a sor végére, de eddig hivatalosan senki sem erősítette meg, hogy mit látunk majd a filmről. Bár a panel előtt már megkezdték a szivárogtatásokat.

Természetesen előzetest kaptunk. Még el sem kezdődött a panel, de már kiszivárgott a The Batman előzetese, akárcsak néhány órája Az Igazság Ligájánál. A szivárogtatás után a Warner Bros. hivatalos képeket osztott meg a film főszereplőjét alakító Robert Pattinson Bruce Wayne karakteréről, illetve a denevérbarlangról is láttunk hivatalos képet.

A The Batman előzetesét csak olyan jelzőkkel tudnánk leírni, mint erőszakos, földhözragadt, illetve tagadhatatlanul sötét. Kár is tagadni, hogy ez nem egy olyan képregényfilm, amire számítottak a rajongók Christopher Nolantól a Sötét lovag-trilógiája után. A The Batman a karakter egészen új oldalát mutatja be. Korábban a direktor már utalt rá, hogy noir hangvételű, detektívfilm lesz, amiben Bruce Wayne nyomozó oldalát is megismerhetjük. A panel előtt a Walter Hamada megerősítette, hogy a történet alapját a Year Two képregény szolgáltatta, és a filmben amikor megismerjük a főhőst, már két éve Gotham City sötét lovagja lesz.

Batman mellett a videóban feltűnik még Jim Gordon rendőrfőnök; Rébusz és Macskanő. Utóbbi inkább hasonlít itt egy bankrablóra, mint a legendás karakterre, ami nem véletlen. Reeves megerősítette, hogy Selina Kyle itt még nem Macskanő – Colin Farrell még ennyire sem volt szerencsés, a karakter szinte teljesen felismerhetetlen ebben az első videóban. De Andy Serkis ígérete szerint Alfred Pennyworth karakterére is nehezen ismerünk rá azok után, amit eddig láttunk. Rébusz pedig csak most kezdi megtalálni helyét ebben a sötét világban, akit szintén kevesen ismernének fel a videóban. A felvezető műsorban a filmrendező arra is ráerősített, hogy nagyjából 25-30%-ot sikerült felvenni mielőtt márciusban félbeszakították a forgatást.

A The Batman 2021. október 1-jén érkezik a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...