Az Igazság Ligája

[DC FanDome] Zack Snyder bemutatta Az Igazság Ligája előzetesét, a karakterek új jelmezét és a megjelenésről is beszélt

Nagyszerű előzetest kapott Az Igazság Ligája rendezői változata.

A mai nap egyik legjobban várt eseménye alighanem Zack Snydertől Az Igazság Ligája rendezői változata volt. Miután a DC FanDome előtt szivárgott Az Igazság Ligája rendezői változat előzetese, Zack Snyder hivatalosan is bemutatta a várva-várt trailert.

Lenard Cohen előadótól a Hallelujah című számot vágták be a trailer alá, amiben rengeteg új, nagyszerű felvételt vehetünk szemügyre. Ahogy arról néhány napja már beszámoltunk nektek, a videóban valóban feltűnik néhány pillanatra DeSaad, Darkseid egyik csatlósa, maga a főellenséget is látni eredeti, félelmetes köntösében. És igen, Superman is fekete jelmezben sétál be. Nem beszélve Flashről, aki látszólag az idő mentén utazik, ahogy erre maga a rendező is tett utalást a DC FanDome alatt. Snyder tényleg nem viccelt, amikor arról beszélt, ez egy teljesen más film lesz, mint amit bemutattak a mozikban.

Kár is lenne tagadni, hogy sokkal nagyobb showra számítottunk, hiszen Snyder már napok óta tüzelte a rajongókat. Ehhez képest kaptunk egy kis beszélgetést, és egy előzetest. Azonban nem esett szó a megjelenési dátumról, továbbra is 2021 elejéről beszélnek, és a címadást sem vitték túlzásba. A Justice League: The Snyder Cut címet kapta, nem pedig a Zack Snyder’s Justice League, ahogy arról ment a fáma a napokban. Megerősítést nyert, hogy négy, egyórás vágásban jelenik meg az HBO Max streamingszolgáltatón, később a négyórás változatban is megtekinthető lesz a film. Snyder kitért arra is, hogy mi lesz azokkal a rajongókkal, ahol az HBO Max nem lesz elérhető. Nos, a rendező úgy fogalmazott, tervezik, hogy ezekben az országokban megjelentetik a filmet (mondjuk lemezes formában). Az elkövetkező hónapokban ezzel kapcsolatban majd bővebb tájékoztatást kapunk.

Total
2
Shares
Previous Article
The Batman

[DC FanDome] Megerősítették, hogy a The Batman a Year Two képregény történetét dolgozza fel, és Az Igazság Ligája karaktereitől távol, egy másik univerzumban

Next Article
Black Adam

[DC FanDome] Black Adam eredetéről mesél Dwayne Johnson az előzetesben, és a Justice Society of America karaktereit is bemutatja

Related Posts
Tovább

KRITIKA: Kaliforniai álom

Amikor két évvel ezelőtt a Sundance-en bemutatták Damien Chazelle debütjét, az Oscar-díjas “Whiplash”-t, szinte képtelenség volt elhinni, hogy egy ennyire fiatal és tapasztalatlan rendező hogyan képes ennyire kontrollált, átgondolt filmmel bemutatkozni.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!