Főoldal Filmek [DC FanDome] Megerősítették, hogy a The Batman a Year Two képregény történetét dolgozza fel, és Az Igazság Ligája karaktereitől távol, egy másik univerzumban
Filmek

[DC FanDome] Megerősítették, hogy a The Batman a Year Two képregény történetét dolgozza fel, és Az Igazság Ligája karaktereitől távol, egy másik univerzumban

A Year Two képregényt dolgozza fel a The Batman.

708
The Batman

A Multiverse 101 panelhez közeledve a DC Filmek elnöke, Walter Hamada tiszta vizet öntött a pohárba, hogy Matt Reeves rendező The Batman-filmje pontosan hol játszódik a DC Multiverzumban. Hamada megerősítette a korábbi feltevést, hogy a film egy különálló univerzumban, ha úgy tetszik, akkor egy másik, Az Igazság Ligája karaktereitől egy elkülönített Földön ismerjük meg Bruce Wayne karaktert.

A DC FanDome eddig otthon adott a Wonder Woman 1984, a The Suicide Squad alkotásoknak, és pár óra múlva a The Batman is bemutatkozik majd. Már szivárogtak ki képek Robert Pattinson Bruce Wayne karakteréről a panel előtt (lásd lejjebb), de várhatóan még több információt és képet megosztanak velünk az est hátralévő felében. Sőt, bízunk benne, hogy valamiféle előzetest is kapunk, esetleg James Gunn mintájára egy sneak peeket a forgatásról.

Hamada arról beszélt a show előtt, hogy a multiverzum mit jelent a The Batman szempontjából. Valójában pont ez tette lehetővé a rendezőnek, hogy egy olyan történetet meséljen el, ami egy másik világban játszódik.

Ezeket a nagyszerű történeteket elmesélni, ahol különböző sztorikat is el tudunk mesélni. Az egyik a földön játszódik, ahol Gal és Ezra és mások vannak, és ahol van nekünk a ‘Year Two’ képregényből Batman… és végül ott van Joker, ami szintén nem része a kontinuitásnak.

Walter Hamada

Egyszer és mindenkorra világossá tették, hogy ez a Batman nem abban a világban játszódik, amiben az Igazság Ligája szereplői fellépnek a világunkat fenyegető kozmikus antagonisták ellen. Hamada azt is elárulta, hogy Bruce Wayne már második évét tölti a Sötét lovagként.

Matt Reeves tovább építheti saját Gotham városát [a Batmanban]. Ezek olyan dolgok, amiket megtehetünk, mert nem kell aggódnunk amiatt, hogy milyen hatással lesz az Aquaman 2. részére vagy a The Flash-filmre, mert ez minden a multiverzum része.

Walter Hamada

A DC Moziverzum fiaskói után impozáns tervekkel készülnek visszavágni, ami az utóbbi önálló részek után reményre ad okot. A Wonder Woman, az Aquaman és a Shazam! is kasszasiker volt, a Joker sikeréről már nem is beszélve. Őszintén szólva, a Warner Bros. szemszögéből ez tűnik a lehető legjobb megoldásnak továbbmesélni a DC karaktereinek történetét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események